Од алкохола волем текилу, ракије не толико али то увек иде "Ајде пичко сви пију" и онда рокам колико могу, али понекад подвалим тако што поједем неку сланину пре таквих авантура :)))
Иначе Пелинковац једва подносим. И дан данас кад осетим онај мирис, врати ме у једну зимску гимназијску ноћ, где сам, обневидео од Пелина, крајње глупо кренуо да пушим убитачну вутру и једва претекао ту ноћ...
:зна, и даље у ребусу:
Језиви, како не постоји? О.о Јебемлига..
neki citat iz nekog filma, zabelezi i to. Odakle sad ti znas da sam ja mislila na k?:)
Језиви, како не постоји?
Ma,zezam se na konto one slike iz nekog marketa:) Kakav je smek sa mandarinom?Nesto kapiram da bi me ubio gastritis posle toga.
EDIT: ove slike
http://vukajlija.com/posteri/mandarina-ne-postoji-5604.jpg?1268326525
Ех, па кад сам ја у питању, потпуно је нормално да ћеш да мислиш на то :намиг, намиг:
Од алкохола волем текилу, ракије не толико али то увек иде "Ајде пичко сви пију" и онда рокам колико могу, али понекад подвалим тако што поједем неку сланину пре таквих авантура :)))
Kuku, nesreco, opet si pio? Ccccc...
E ljudi aj pošaljite na pvt kako se zvalo ono pivo u kugli, nikako da zapamtim. Mozak mi je skroz u defektu...
Не знам на коју слику мислиш... Лепо боме. :)
Каква текила, она само срање направи! :С
Зато медовача... медовача :)))
Мени је супер, али оне зајебанције со и лимун не волим, ја је рокам ко онај тип из "Терминатора", клот.
Крив сам :хик:
Уки, текила је до јаја. Како то забиравих. Једна од 7.5 деци са прилозима и ништа ми више не треба. Нирвана.
Ја контам да мени та со направи срање. :/
Едит за мандарину: Хаххахахаххаахах!
Ja tekilu volim bas zbog rituala. Ja, zena s juga, mora obicaji da ispostujem.
Alo bre alkosi!!
Иначе Пелинковац једва подносим. И дан данас кад осетим онај мирис, врати ме у једну зимску гимназијску ноћ, где сам, обневидео од Пелина, крајње глупо кренуо да пушим убитачну вутру и једва претекао ту ноћ...
Imam isti takav trip prema uzu. Dobar je uzo, ali em se krenulo od ujutru, em je bio 14. maj.
Мени тако вотка. Кад помислим на њу, зло ми. А код мене био 20. мај. џД
Шта је узо?
nesto slicno ko mastika, mislim da su i iste travke smuckane, grcki otrov.
Узо сам Пелинковац.