Е, људи, а шта волите да цугате онако, не да се опијате, него натенане? Ја бурбон волим да преживам млого, ал не количински много. А и да волим одакле ми паре.
Ja dunju volim lagano; a pelin volim da degustiram, ali umem da ga pijem i 'nako ko sok...zavisi od raspolozenja. Vino sam volela nekad, al pocelo brzo i gadno da me vata, probude mi se agresivni nagoni, ili se svadjam za sveopstu dobrobit covecanstva.
Немо претпостављам да јеси... :)))
Да не спамујем више, пијем колико ми се пије, највише волим кад сам расположен па могу да рокам пиво и не надујем се. Све у свему могу да попијем пристојну количину, али ја сам жешће пијан максимално 2-3 пута годишње, што је ништа, може се рећи да не пијем.
До јаја. Само још да оду мама и тата негде у госте, па да палим шпорет.
(ХАХА, јел ово било све време у спору и животу, ил се неко накнадно зајебавао?)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Не дирај Уроша, добар је он к'о лебац. :Д
Alkohola ne mnogo,ali zato rasola!!!Dajte bure!:D
Баш то. Не да курва, не да. И онда кад почне, кара ти отекне. О чему оно причамо?
Енерџи:
Пиво које је млађе од процепа у Берлинском зиду је кул! Интелектуалке исто!
Немо:
Ањњњ...
:)))
Jes, da ga jebes, rec nece ti kaze :)
Енергијо, па тако и треба! :)))
ГМ, не знам, немам кићу.
Уроше, тај рад ;)
:(
не знаш шта пропушташ
Какви су комплименти пали...
:)))
Па ваљда по заслузи. :Д
Значи ја сам кул интелектуалка!
Е, људи, а шта волите да цугате онако, не да се опијате, него натенане? Ја бурбон волим да преживам млого, ал не количински много. А и да волим одакле ми паре.
Вино. Кувано, с бибером или мандарином. Њам.
Ja dunju volim lagano; a pelin volim da degustiram, ali umem da ga pijem i 'nako ko sok...zavisi od raspolozenja. Vino sam volela nekad, al pocelo brzo i gadno da me vata, probude mi se agresivni nagoni, ili se svadjam za sveopstu dobrobit covecanstva.
То нисам пробао. Него, увек ми били чудни ти кувани алкохоли. Како не испари гуд стаф у процесу кувања? Не остане после само вода?
:бележи у тефтер:
Јок море, остане срж. Лепота за непце.
Немо претпостављам да јеси... :)))
Да не спамујем више, пијем колико ми се пије, највише волим кад сам расположен па могу да рокам пиво и не надујем се. Све у свему могу да попијем пристојну количину, али ја сам жешће пијан максимално 2-3 пута годишње, што је ништа, може се рећи да не пијем.
Ti, lopove koji grades, zabelezi i to! :))
До јаја. Само још да оду мама и тата негде у госте, па да палим шпорет.
(ХАХА, јел ово било све време у спору и животу, ил се неко накнадно зајебавао?)
:у ребусу:
To je to...Mada,toga se moze popiti mnogo,a ko ce da cuci ceo dan pored sporeta :) Sa mandarinom nisam probao,jer mandarina ne postoji.
k, mislila sam na k!:)))