Тема за курчење - колико можете да попијете?

1. Кад смо Грка, метакса ЈЕБЕ!

2. I to ti tu negde, al s tim nisam trenirala, jednom samo probala. I nema vise...nije mene zivot mazio :(

3. Ех, па није ни мене. Ал челичење је кева.

4. mogu da kazem da pijem dosta, ali koliko mogu da popiju Kursumlijske babe na slavi, to nije normalno! I koliko mogu da te obrukaju :-)! ne smes da kazes ne mogu, ne pije mi se itd...

5. Миланфениџе, види се по аватару да цениш праве вредности. Само настави са окретањем светог бића. А бабе пусти нек се курче. Лако је њима с толко искуства. Све ће то доћи на своје место, ивенчуали.

6. Definisi to,Milane.Nisam bio u Kursumliji,ne znam,ali zene na Romaniji kidaju rakiju.Ne samo na slavama,svaki dan,uz kafu,dok kuvaju rucak,uz rucak,uz spavanje popodne,pred veceru,uz veceru...Kruska samo vrca.

7. Моја баба цепа пиво. Осамдесет пет година жена има.

8. Чет'ри литра, и ремизирам са братом 3:3 на ПЕС-у. Није лоше, а? (с обзиром на то да сам вак кондиције) :)

9. Пеки, пвт набијем ти флашу пива у уста.

10. Брате, немам појма, гледао сам тему, човек не спемује, мислим, не могу човека да банујем за спемовање, а куца пост од 25 реда на теми. :)

11. Ај сад јавно лоло.
    Ма да је спем нормалан па ајд. Сви спемујемо (ево сад). Али то је спемчина без поенте. Бар да два човека уживају о томе.
    Видиш да користи Џимијев медот да прикрије спем. Можда је и он фурунџија...

12. Пази, кол'ко се ја сећам, Џими никад није био банован за спем. :)

Видиш да користи Џимијев медот да прикрије спем.

Сам си признао - прикрио је спем. Дакле, прикрио је спем, тј. није спемовао. Мени је све чисто, кажем ти, чудно ми је да неко напише 25 реда у некој теми, а да је спем...

13. Ма ок. Изаћи ће на виђело,а онда ће да буде наћићуте уграду!
    Ај сутра хахбал да опичимо.

14. Znate kakav je običaj na Ozrenu na slavama?

Kada se okupi društvo, kreće zdravica. Uzimaju se čaše od po 2 deca, sipa se puna čaša rakije, svima. To je jer stari domaćin, tj. đed nazdravlja. I kad ispriča đedina od Kulina bana i kaže 'SRETNE SLAVE, BOŽE POMOZI, HVALA ŠTO STE DOŠLI, BLA BLA BLA' eksira se 2 deca rakije.
    Onda na red dolazi đedov sin, odmah poslije đeda, taman kad se proguta ona rakija. Tad se sipa pola čaše, daklem oko 1 dec. Kad nasljednik održi zdravicu i kaže 'SRETNE SLAVE, FALA NA ČASTIMA' eksira se to rakije iz čaše.
    Na red dolazi đedov unuk (molite boga i tog sveca da nema 5 unuka inače je najebaus) i sipa se u male čašice, one standardne 0,03. I on drži zdravicu pa se rukne na eks.
    Onda kum uzvikne 'GODINI OVDJE A DO GODINE NA OZRENU U ROVU'. Naravno onda se rukne eks.
    Tek tada kreće krknek, žderanje prasići-jagnjići.
    Poslije jedno pola sata žderanja kreće zdravica od kuma, pa se onda ide redom. Koliko gostiju toliko zdravica, govora i eksiranih rakija. I nema prekidanja da se nešto stavi u usta, već svi stoje i samo se sipa. Ako kum kaže AJMO JOVO NANOVO, jebiga, opet se nazdravlja. Zna se to odužit na pola sata, četres minuta konstantnog ispijanja rakije.
    Bude tu povraćanja u tanjire, udaranje stolovima, pišanje ispod stola....

15. ja nisam pio otkad sam krenuo na faks :(
    imam osecaj da bih se napio od 2 piva ;)

16. ja ne mogu puno, ali pijem vise nego sto mogu.

17. Ja sam skoro ispio flasu Jack-a sa drugom. :)
    Prijatno iskustvo. Ali ja sam popio vise od njega!
    http://vukajlija.com/forum/teme/14290?strana=26#post_961602

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.