Тема за курчење - колико можете да попијете?

1. Бамбус-пиво-вињак-ракија-све врсте ракије-кромпировка-виски-коњак-метилка.Све што падне под руку то је нека историја од основне до факса

2. Nekad i po dvije čaše vode.

3. Ja mogu da popijem jedno deset minuta ali da budu opasne ne onako na ženski...

4. Do 6l piva popijem, u zavisnosti od raspoloženja i situacije (đuskanje ili ne, kafić, diskoteka, kućna atmosfera) i više, ali to je ono smrt, posle je ćao ćao Sidro. Mada strpam u sebe i više od tih 6l, uradio sam to 3 puta do sada, tačno znam kada je to bilo, mada ne i šta je tačno bilo :)

5. 10 časica domaće rakije, i 2 čaše vina (170 ml) me preparira k'o nenormalnog. Posle toga, ne znam gde sam. Testirano pre nedelju dana.

6. Svaka čas' svima. Ja sam od četvrog piva gotova.

7. moji neki izleti su bili jednom na beerfestu sam popio 10 piva za majicu a nije nam bio prvi stand ...

a kuci bilo neko slavlje odvalim litar viskija i padnem u blagu komu ortaci naravno ostali do 5 ujutro jel nije imao ko da ih istera napolje :)

8. Mogu koliko hoću!

9. Mogu koliko hoću!

respect takvoj Nerentabilnosti

10. Сад могу више него што сам написао, ЈЕА !

11. Odavno ne računam to u količini pića, već u količini vremena! :) Ljudi, godine su u pitanju, a ja se ne treznim! :)))

12. Od dve litre vina sam komiran. Al' polako, kondicija se povećava iz dana u dan. :)

Na pivo sam neotporan, to je nešto neverovatno. Pet piva i gotov.
    Žestina mi ide bolje od piva a lošije od vina. Tu sam negde komiran kad pređem pola litre. :)

13. Popijem dve čaše mleka i povraća mi se već. Slab sam ja.

14. Четири клипаре "Нектара" и пет чашица домаће шљивовице, моја мера.
    Нешто што у последњих 10-ак година увек испоштујем.

15. Tri dvolitre za dva sata - odlican.

Gajba i po na dnevnom nivou + rostilj - jedno povracanje (prije rostilja).

22 plasticne case piva + 0.75 likera od jabuke - bilans 7 povracanja.

Flasa dzeka 0.75 - prevrnut kontejner, razbijena glava i bez povracanja.

Dvije dvolitre i pusenje neke prskane travuljine - kolaps.

Nova godina, dvije litre vina i litra piva - odlican.

To su neke moje mjere dok sam bio u kondiciji. Od NG ne pijem pa se to vjerovatno smanjilo.

16. Могу пива кол'ко волиш!

А кад би отворили тему Колико можеш да завариш... ооооооооолол

17. Ja zavarim sve sto ima, sjeda mi bolje nego pivo. Kakav sam smrad pusio u subotu, kontao sam da je od kengurovog govneta. Ali ispostavilo se da je uf...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.