Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
malo, sasvim malo u poslednje vijeme... ne znam đe boči... litar rakije me dobrano ošamuti...
Upravo se javljam sa radnog mesta (u kafani). Gazda nije tu, te mogu da se opustim.
A sto se ovoga tice, dva piva me solidno maknu, a posle treceg ne znam gde sam. :)
Ја уз добар ручак могу литар воде сјавити у себе.
Blamčina me je da priznam, ali ja sam onako prijatno pripita već posle pola limenke. Jebiga, alkohol me hvata i to vrlo brzo. S druge strane, nikada se nisam uspela totalno urnisati (mada nije da nisam pokušavala).
Nekad me zvakne jedno pivo, a nekad mogu popijem Boga oca i ništa. Mada, češće ovo prvo.
Ја сам се једном на слави код ујака одузео од једног пива, завалио се у фотељу, диго све четири у вис и бленуо у плафон тако једно пола сата.
Mlato veća si žena od ovih žena na temi lolo
Целог дана нисам ништа јео, напољу био плус четрес па сам ожеднео а мрзело ме да чекам мезе. лоло
Ja sam to letos radio, zveknem zidarca u dva gutljaja i onda još jedno polako. Posle jedem i odem da spavam lolo
Да ниси ништа јео 7 дана, и да је било + стодвајес то се не може оправдати :)
Сигурно ми сипали неку дрогу у пиво.
А јоооооој још горе. Не признајем те више ко аутора лоло :)
Пих, не може човек ни да се нашали. :)
A ja suptilno pokušala da skrenem temu s patišpanjisanja tipa"popijo sam 50 piva za jenu noć" kad ono kurac. Brate, nije fora koliko možete da popijete, fora je da odredite tu granicu koliko treba da popijete da biste se osećali dobro. Nema smisla piti kao stoka i osećati se kao mamurno govno sledeća dva dana. I sad kad razmislim, glupa malo ova tema.
Знам :) и никад ни не пијем. Кад видим да износе дијете од 14 година из кафића мртво пјано згади ми се алкохол :)
напијем се од 2-3 пива, тачније опустим, али након тога пијем док не повратим, скоро увијек повратим.
Sxto piete kad neznate dewojtcxitze??
Зато схто су девојцхицхе децхко.
Ја знам шта би мени пало на памет, и шта ми сада пада на памет. Начи за затвора.
Koji transfer od teme, ajde sad neku "Ko dalje dobaci kada izdrka?".
http://media.tumblr.com/tumblr_ledl8queK11qdxzer.gif