Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Kako te nije stid da lazes? :)
Misliš uvati me od pola čaše? :)
Мислиш кад јебе? Тј. кад једну јебе а друга му пуши? Мислиш кад једну јебе курцем у пичку својом масивном мочугом док му друга... А заборави.
...blajva dok trećoj i četvrtoj trlja klitoris nožnim prstima.
Ајмо у пиву, пошто је најприступачније и највише се конзумира. Из неког мог угла, у периодима када имам обавеза те не могу да се лешим, када није изражена толеранција на алкохол.
Два пива - ослобађање од стреса
Три пива - почиње да се осећа дејство алкохола
Четири пива - јача припитост и већ презал ка добијености
Е сад, у мом случају, овде треба стати. Разлози су накострешеност, злоба, констатно пишање, почетак вођења спика које нагињу ка тешком баљезгању.
Преко четири пива, то ми је већ довољно да ми буде жао што сам се наливао. За неке екстремније подухвате, типа стартовање риба које не познајеш, е за то ми већ треба пешессеам пива, ал тада сам
1) Одваљен толико да не могу ништа да урадим, сем да испаднем још већа дебилчина
2) сјебан и зажалим ујутру када се осећам као говно које је исрао рунасти мамут
Неки закључак би био, "пронађи свој шљак, јер си ушао у причу да би се осећао добро, а не да би те радило лоше". Ал, јбг, реци ти то себи, кад има да се пије, а ионако си већ почео.
mogu da popijem kol'ko mogu da platim.
ili ne.
da. dokazala da mogu i više :( jadne moje pare.
Tri rakije, posle toga se samo smejem i volim sve ljude u vidokrugu...
Ja samo da kazem sad ce slava kod pavlovica!
5л бамбуса вечерас на пунолет. Тооо ал јебем
Да смо у рил лајфу лупио бих ти две, три дандаре што лажеш к'о јајара.
Špricera mogu dosta, pogotovo kad se duže sjedi. Nedavno sam od 18h do ponoći stuko 3 flajke Krstača i bio predivan mladić. Kontam da ne bih trebao više od toga.
Domaće šljivovice sam u više navrata pio po pola litre, malo jače... Budem ok, baca me malo na galamu i riskantne ideje.
Najviše pijem pivo. U studentskim danima mogao komotno po gajbe +, sad me ponekad zna razjebat i pešes komada, i to nekako loše. Izgleda da treba da batalim napijanje pivom.
Sve bi bilo kul da nisam krmača, pa mi često u toku večeri zamiriše i tekila, crno, ili neko od gore navedenih sječem sa preostala dva i tako...
Uglavnom, volem.
Не мош да поједеш 5 лиски бамбуса у временском интервалу од 5 и по сати ?:) Форсирао сам на почетку, па се испеглао и после полако догурао до 10 великих чаша. Бројао ортак. Шта ти је, иде као вода, прелепо пиће. Јел курчење ил' није ? :)
Е а ово бројање ми је најјаче. Ако се не изброји онда к'о да није ни било. А није. лоло
Ништа без бројања. Ко зна, можда и није било толико. Мада по синоћњем пеглању, рекао бих да јесте. :)
http://www.youtube.com/watch?v=oRmTZhk1Ydg&feature=related
Uvati te, koliko sam ja primetio, posle jednog i po piva i posle nisi u stanju da nadjes drugu polovinu piva koja stoji ispred tebe dok pevas sve najpoznatije hitove naseg melosa.
Ja mogu popijem kolko ocete bilo cega. Osim rakije. Posle desete ocu da se preturim i dumrem. Isto mesana pica ne podnosim. Ali zato ostalo derem. Piva mogu popijem tonu ali ako se nalazim blizu wc-a jer me tera svaih pola sata. Zestine mogu popijem kolko ocete isto, ali samo pod uslovom da ne mesam sa nekim sokom, Boze sacuvaj.
Sad se vazda napijem od dva piva.
znaci hraflo gabne
a
U petak, tačnije s petka na subotu , sam se ubio ko siroče. Bio kod pajtosa na drugom danu Svetog Simeuna. Posle smo svi čoporativno otišli do grada. Sve je bilo dobro, dok nismo počeli da udaramo po absintu, bio valjda neki parti. Dakle, pouka je sljedeća:
Supa + sarma + meso + ruska salata + sir(feta + masni) + rakija + pivo + viski + absint + pivo + sendvič s kobasicom = rigoleto x 8 (ili 9) + neizlječiva glavobolja (probao sam sve) + zabrana izlazaka
Pa ne znam, mogu dosta. Valjda. Još sam na nogama. Sprinteri su popadali, ja sam maratonac.