U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
moj rekord 13 limenki pive za jedno 6 sati..
Moj rekord je 5 politri piva, 6 čašica medovače, zatim bokal medovače, pa opet 5-6 piva. Sve to u razmaku od 6 sati, i bio sam na nogama, i nisam peglao naravno. JA NE MOGU DA SE TOLIKO NAPIJEM DA IMAM PREKID FILMA i krivo mi je zbog toga.
Гутљај два мање од литре вина, а да сам била ок, без прекида и под својом контролом. Тј, једном више, исто вина, али сам бацила пеглу, то не рачунам. Иначе ретко пијем, те нисам капацитет, обично стучем две жестине и мирна сам целу ноћ. :)
Moj rekord je hitna hirurška u Somboru...
Meni je rekord, pola litre vode za 5 minuta. :P
Зезаш? Ја ексирам пола литре кад сам жедан. :)
Pola litra vina ili jedno pivo, posle toga pocinje ozbiljno da me ljulja. Биит дзет!
mogu da popijem kerov kurac, batalio sam alkohol i sad me opasno ljulja posle 4-5 čašica, oću i da povratim. a nekad bilo i po 20-25 lololo
http://www.youtube.com/watch?v=c4vuKOz3kus
Moj rekord je hitna hirurška u Somboru...
хахаахах
MOREM SVE! Gajbaru piva laganeze.
Kod mene MNOGO zavisi od raspolozenja. Ako zeljim da se bze napijem i da ustekam kintu, mogu i to. Mogu i da tocim u grlo jako dugo. Ali opet MNOGO zavisi i od atmosfere. Ako je mnogo dobra zajebancija u kombinaciji sa hard rokom ili metalom, posle 2l piva sam lud! (Lud? Mozda LUUUUUUUUD!)
Posle 20 sati konstantnog žderanja dreger je pokazao 2,75. A pub kaže da ne bi ni provalio da mi nije dah odetio kaCam otvorio prozor. Ovo i nije za kurčenje :)))
Уз те металике се дува лепак и пуца се у вену мишомором. Пије се уз Синана. Немош на клипу неких тамо Мејдена написати "МЕЈДЕНЕ ДУГУЈЕШ МИ ЈЕТРУ".
To bačje!
Moj rekord dva litra crnjaka i usput rakije nešto sitno, ne pamtim. A to sam bio mali i nakon toga sam spavao 20tak sati. Trenutno dvije i po litre piva i taman sam, ne bi valjalo više.
A botl of fajnest skoč.
jedno pivo, dve tekile i gotova sam!
4 l crnog vina, ni sa čim nisam mešao, ali sam zato to popio u roku od nekoliko sati tokom slave gde sam i ždrao 'rane ko lud, pred jutro naravno malo i peglao, da izvinu ova đeca.
Meni je za sada rekord nekih 6-7 litara piva, posle šeste litre sam mogao da odam, al' onako
To sam zapamtio jer sam se valjda kladio sa ortakom da mogu da stučem 3 bombe apatinjare i više