Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
moj rekord 13 limenki pive za jedno 6 sati..
Moj rekord je 5 politri piva, 6 čašica medovače, zatim bokal medovače, pa opet 5-6 piva. Sve to u razmaku od 6 sati, i bio sam na nogama, i nisam peglao naravno. JA NE MOGU DA SE TOLIKO NAPIJEM DA IMAM PREKID FILMA i krivo mi je zbog toga.
Гутљај два мање од литре вина, а да сам била ок, без прекида и под својом контролом. Тј, једном више, исто вина, али сам бацила пеглу, то не рачунам. Иначе ретко пијем, те нисам капацитет, обично стучем две жестине и мирна сам целу ноћ. :)
Moj rekord je hitna hirurška u Somboru...
Meni je rekord, pola litre vode za 5 minuta. :P
Зезаш? Ја ексирам пола литре кад сам жедан. :)
Pola litra vina ili jedno pivo, posle toga pocinje ozbiljno da me ljulja. Биит дзет!
mogu da popijem kerov kurac, batalio sam alkohol i sad me opasno ljulja posle 4-5 čašica, oću i da povratim. a nekad bilo i po 20-25 lololo
http://www.youtube.com/watch?v=c4vuKOz3kus
Moj rekord je hitna hirurška u Somboru...
хахаахах
MOREM SVE! Gajbaru piva laganeze.
Kod mene MNOGO zavisi od raspolozenja. Ako zeljim da se bze napijem i da ustekam kintu, mogu i to. Mogu i da tocim u grlo jako dugo. Ali opet MNOGO zavisi i od atmosfere. Ako je mnogo dobra zajebancija u kombinaciji sa hard rokom ili metalom, posle 2l piva sam lud! (Lud? Mozda LUUUUUUUUD!)
Posle 20 sati konstantnog žderanja dreger je pokazao 2,75. A pub kaže da ne bi ni provalio da mi nije dah odetio kaCam otvorio prozor. Ovo i nije za kurčenje :)))
Уз те металике се дува лепак и пуца се у вену мишомором. Пије се уз Синана. Немош на клипу неких тамо Мејдена написати "МЕЈДЕНЕ ДУГУЈЕШ МИ ЈЕТРУ".
To bačje!
Moj rekord dva litra crnjaka i usput rakije nešto sitno, ne pamtim. A to sam bio mali i nakon toga sam spavao 20tak sati. Trenutno dvije i po litre piva i taman sam, ne bi valjalo više.
A botl of fajnest skoč.
jedno pivo, dve tekile i gotova sam!
4 l crnog vina, ni sa čim nisam mešao, ali sam zato to popio u roku od nekoliko sati tokom slave gde sam i ždrao 'rane ko lud, pred jutro naravno malo i peglao, da izvinu ova đeca.
Meni je za sada rekord nekih 6-7 litara piva, posle šeste litre sam mogao da odam, al' onako
To sam zapamtio jer sam se valjda kladio sa ortakom da mogu da stučem 3 bombe apatinjare i više