Anal-da li mi to volimo, ili samo hoćemo da udovoljimo muškarcima do kojih nam je stalo?

1. Виртуал мојне да се зајебавамо, знам да би и ти вол'о да га метнеш у рч некој добогузећој цици тако да немој ми те наци форе типа рађајте децу ако имате тестис!

Brate imao sam prilike 100 puta i nikada mi nije na pamet palo da ga guram u fekalije ii bar tamo gde su iste bile. Meni bre najmilije ono što je od Boga dato, a može i oral. To volim.

A da nemaju muda za rađanje i to stoji.

2. Vidi ovako... Kad ja jebem u čmar, to mora da bude mnogo dobro. Sad ne znam kako bi bilo kad jebu drugi...

3. Sta sad ne razumes?

pa da li dildo ide u tvoju ili njegovu bulju, ni ja nisam baš skontao

4. ВИртуелни, па више бактерија има у устима него у дупету.

5. Пуфно, реко бих ти, ал приватне су ствари, па не бих вако јавно.

6. Napisi na pvt ondak, dragi moj.

7. ВИртуелни, па више бактерија има у устима него у дупету.

Ajde bre pričaj to nekom drugom. A ti bi trebao da znaš to, studiraš nešto od bioloških nauka.

8. Зато што знам то и кажем.

9. Njegovu, jebote.

Na kolac neomašćen, koji će ti kurac pederčina

10. Nije peder, strejt je, zaboga. I strejt zene vole lizanje, verovao ili ne.

11. Ovaj Mrs.DogLover ima izgleda krizu identiteta. U jednoj temi je muško, u drugoj žensko...

12. Зато што знам то и кажем.

Loše su te naučili. Da tražiš da ti vrate pare za školovanje.

13. Loše su te naučili. Da tražiš da ti vrate pare za školovanje.

Лололо. Види се колико се разумеш у развој бактерија од уста до дупета.

14. JA MNOGO VOLIM DA JEBEM U ČMAR.

15. Лололо. Види се колико се разумеш у развој бактерија од уста до дупета.

25% mase govneta čine bakterije. Dotere razumem se, nemaš pojma ko ti je na vezi.
    edit: 99% mase pljuvačke je voda.

16. Virtuale, ti ne volis u guzu?

17. ma pitaću ćaleta...xexe, možda i on da me odradi prvi put :)

šta si piso ovo ćale jebem ti mamu u šupak??

neko reče da je bulja čistija od usta, ovo nam je nastavnica još u osnovnoj rekla kako je higijenski ispravnije da trljamo šupkove jedan o drugi nego da se ljubimo ustima.

18. Virtual ne voli, ali zato ja obožavam!!!!!!!!!!!!!

19. Kiko, mozda bi sa tobom voleo, mislim ako si vec toliko dobar.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.