Prijava

позерка обична. а што сте ви против протеста, не могу да испратим? зар није сваки протест за рушење власти добар у овој држави?

Ali ovde vlast ruši vlast, pa ne znaš za koje da navijaš.

па небитно, мени се ова досадашња власт свиђа колко толко. засад су бољи од претходних што се тиче чишћења гомана. морају ако планирају да задрже мандат. само их не треба предуго задржати на власти, да не испаратизирају ко жути :) треба народ да завађа власт овако стално, а не власт да завађа народ

To ti muluce govoriš tako samo dok ne dođeš na vlast.

Jedini spontani protest za kojeg ja znam:

22. septembar 1991 godine, Apatin.
U 04.30 je neko zavrnuo jedno 3 granate po stambenom delu. Grante su uletele sa strane Dunava. A ko je tamo. USTASE! JNA i dan danas tvrdi da je HOS imao diverzantsku akciju sa jednim minobacacem. Sa ciljem da se Republika Srbija uvuce u rat. Ja sumnjam. Granate, nisu pale u centar. Pale su po stambenom naselju sa kucama. Nije niko povredjen.
05.00 Vatrogasci su aktivirali sirenu za opasnost od vazduznog napada. Iz njihove se zgrade videlo gde su drknule granate. Sta mislite, jesu gradjani Apatina otisli u sklonista?
05.30 Prvi i jedini spontani protest gradjana u novijoj istoriji. Ispred stanice milicije 10.000 gradjana se stiskaju u gomilu. Sta vicu? "Kosovo je Srbija!" "Nedamo Krajine!" "Dole Slobodan!" "Uhapsite Vlasija!" "Odlazite lopovi!" "Tole Lopove!" "Ko ne skace taj je Hrvat!"
Nemate pojma. Vicu "Hocemo oruzje!" Malo nezgodno, za lokalnu vlast, koja broji jednog rezevnog oficira, jednog usranog bezbednjaka, jednog sefa milicije i jos 7 pandura.
"Pa jel dosao neko da smiri narod?"
Koji kurac narod? Pandurska stanica je imala nesto kalasnjikova i uniformi i onaj jedan BOV. Tog dana je raspustena i skola i opstina i pandurska stanica. I isteran je i taj tenk/bov na ulicu. Raspala se vlast.

"A sta je bilo sa USTASAMA?" E ovako: Jednom je stvarno Franjo spakovao 10 bojnika u amfibiju i poslao ih da predju Dunav. Ekipa je trebala da digne mostove na Batini i Bogojevu. Imali su oznake JNA. U sred neke vukojebin im crkne taj oklopni transporter. Oni misle, sta sad. Da plivamo nazad, za lipu nasu. Kad eto ti ga seljak sa traktorom izvlaci sumu. "Junaci, imam ja flasu rakije ovde iza sedista!" Zakaci traktorom ovo cudo, oklopljeno i izuce ga do kombinata. Kod kombinata, radnici, bas otvorili gajbu. "Moze pivo vojnici?" "Kaj ne bi moglo! Ijao od kad nisam pio Jelena!" Vuku ovi iz kombinata svojom masinom oklopno vozilo kroz centar grada. Narod mase junacima Junaci pjani masu narodu. Jebo Hrvate, Srbi su narod.
"Jel milicija zaustavila saobracaj?" E moj derane. 1991 godine nije bilo saobracaja. Umro je! Elem u po zabave, neko zovne kasarnu i kaze da im stize njihov crknuti tenk. Negde na cistini van grada, stize vuceno vozilo, ali ovoga puta BOV sa plavim svetlima. Zajebi zabavu, bojnici forsiraju kukuruze. Navataju ti vojnici tu odma neke, neki im kliznu. Elem ni jedan se ne vrati kuci. U neko vreme, stize Arkan sa svojima da nam pomogne. Rasporedjuje svoje specijalne jedinice po gradu. Visoki momci, svi namazani crnim. Oni nece da piju pivo. Ali hoce Alpinu. Poslednji bojnik je stvarno bio olimpiski brz. On je stigao skroz do neke njive, gde ga je pokupio neki salasar i odveo na salas. Bio je bas gladan i iznemogao, mislim na bojnika, salasar je bio OK. Tu se oporavljao jedno sedam dana, pa je sam trazio da se preda.

Dragisicu ovo moze se definise ako vec nije.

HAHAHHAHAHAHA ovi na 1:53 su cigani iz Čuruga

Морамо се држат' заједно. Олуја долази.

A i koji će nam kurac ta ravnica usrana. Jel znate vi da nije bilo Vojvodine, nas švabo ne bi mogo okupirati. Naćeralo tenka kroz onu poljanu samoubistava i pojebalo nas u prkno.A da smo fino imali granicu od brda napravljenu, kurac bi ga tenkovali! Ja sam da se Srbija preseli u Bosnu, ima puno brda, nema a jedini pravi separatisti su Srbi.

Gde nađu ovakve retardirane face... Ja kad bih vozao okolo mitinge autobusima, iznajmio bih bar par autobusa manekena iz neke agencije pa ih pustio da se pomešaju, da poprave estetski utisak. Gledao sam prilično mitinga SPS-a, SNS-a i radikala, to sve grdno, nema pola zuba, groteska. Pitam se zašto i kakve to veze ima sa političkim ubeđenjem.

Pitam se zašto i kakve to veze ima sa političkim ubeđenjem.

Ima ona narodna: "ko o čemu..."

Искрено, брига ме, само ме занима КОЈИ ЋЕ ИМ КУРАЦ ЈЕБЕНЕ ВУВУЗЕЛЕ?! Уши ми одоше.

Gde nađu ovakve retardirane face... Ja kad bih vozao okolo mitinge autobusima, iznajmio bih bar par autobusa manekena iz neke agencije pa ih pustio da se pomešaju, da poprave estetski utisak. Gledao sam prilično mitinga SPS-a, SNS-a i radikala, to sve grdno, nema pola zuba, groteska. Pitam se zašto i kakve to veze ima sa političkim ubeđenjem.

Neko bi rekao "napaćen narod", a neko "dno genetskog materijala". Moja teorija je mešana. :)

Moja teorija je mešana.

Takođe.

Prilika za jednodnevni izlet u grad, džabaka sendvič i jorgut, možda i dnevnica. Nit' znaju što su tu, nit' ko je ovaj za govornicom, al' kad je takva situacija što da ne iskoriste. Okitili ih barjacima i SNS majicama pa aj da budete hodajući stranački bilbordi i rekli "nedajte Vojvodinu"!!1

Ima tu dosta napaćenog sveta koji se može kupiti ovakvim sranjima, al' ima i stoke koja prosto vapi za Slobinim metodama.

Primer:

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/559775_401144663325846_435522486_n.jpg

Mislim da sam video iz busa ovog pajsera pre neki dan u Kneza Miloša. Sišao bih da mu drknem šamar, ali sam išao na ispit. Ako ništa, bar sam položio ispit.

E setio sam se jos jednog spontanog protesta. Isto nije bas dobro zavrsio. Ovako:
Beše to april 1996 godine. Ovi u prestonici su se usrali od protesta da isteraju Slobu, kolacicija Zajebno i tada jos mladi lideri jalove Srpske opozicije. To je ono sto se zna i cega se prisecaju.
Ono sto smo zaboravili je da se te 1995 i 1996 lokalna vlast bila u rukama iste te opozicije. Elem, lokalno su prosvetari držali front i štrajkovali. Na taj način su bojkotovali vlast i Slobu. Tako da mi od novembra nismo videli skole. E to prvo polugodiste se zavrsilo neslavno. Šta da vam kažem. Zabodu ti ocene koje zateknu, po jednu i tako dobiješ uspeh. Lepo je celu zimu kartati se i piti kuvano vino po letnjim kuhinjama. I nismo nešto patili što nas ne gone da idemo po snegu i ladnoći u školu. Međutim, kada se pomenulo da ćemo posle 15 dana rada sa skraćenim časovima, ponovo u štrajk i da ćemo svi polagati godinu na državnom. E to je već bilo malo previše.
Svaka čast, nastavnicima, i prosveti i opoziciji, ali nama đacima naše dupe najmilije. Nismo mi voleli Slobu. Svima se te godine sralo od pokojnog Slobe, čak i njegovoj ženi Miri.
Odlučimo mi da napravimo protest u Somboru. Protest đaka. Đaci protestvuju, hoće da idu u školu. Verovali vi ili ne. Lepo mirni marš, i to odlučimo jednog lepog jutra. Okupimo se u holu druge zgrade tehničke škole u Somboru. "Oćemo li braćo na ulicu?" "Oćemo!" "Vrata je neko zaključao!" "A kako ćemo?" Naravno da su gunula vrata na ulicu. Vrata visoka 6 metara od hrastovine. To je baš ljuljnulo.
"Idemo u prirodno matematičku da izbavimo našeg..." Neću da imenujem, znao on ko je. Preko centra. Milicije u pratnji... možda bi bilo da je neko najavio. Ovako, koga briga. Kako su tek tamo ljuljnula vrata. Onako gimnazijski.
Sledeća stanica, vatrogasni dom na Selenči. "Dajte nam zastavu i dajte nam megafon." "Evo, samo podpiši." "I ostavi ličnu." "Kurac, pa da me nađete po ličnoj, pa da me zatvorite." "Ma daj bre tu ličnu..." poimence prozva čoveka. A malo misto.
Jebeni megafon inje imao baterije. E moj brajko 2 x A, je bio pojam, u to vreme. Istorijski pojam.
Ekonomska, se predala bez opsade.
A sada poljoprivredna! Marsiramo jednom od uzih ulica. Ima nas previse. Na kraju ulice miliciaja i gradski autobus. "Braco, necemo odustati!" Sirimo se i gazimo po parkiranim autima, demoliramo bus, dva auta sto su nam dosla u susret. Niko nista. Jebi ga niko nije najavio okupljanje.
Poljoprivredna skola. Direktor je njih dobro zakljucao. A i kasni je već. Ako do sada nisu skapirali, neće ni od sad. Jebi ga, ipak nije bilo najavljeno okupljanje.
EPILOG:
Sledećeg dana. Normalna nastava.
Do kraja godine, zavrsavamo svi. Dobro je, nećemo polagati zbog ocena iz septembra, prošle godine.

nista ti ja tu ne razumem.ovi ovako,drugi nako,treci seru...ti treci su i najgori,mislie da su toliko kul i urbani da ih nista ne dotice.e,pa mene dotice sta se desava u mojoj zemlji u mom gradu.ja bi isto vako radio,sjebes sve koji ti se ne svidjaju i vladas.inace,mi smo teska govna kao narod.uvek ce biti tih satro urbanih cankovih,pajticevih,cedinih,necijih koji ce srati suprotno normalnom razmisljanju jer si tako poseban.jebi ga,nisi poseban u u svim normalnim sferam zivota,pas srati samo da bi bio drugaciji.lakse je tako, nego biti drugaciji svojim primerom uradio nesto dobro za zajednicu.lakse je palamuditi i uvek biti ugrozen.cutis citav zivot,skuplja ti se nesto sta si trebao da kazes,pa sve to pretocis u nesto lose jer si bio slina i nakupilo se.jebi ga...
e,da i ja sam peder,samo serem i nista ne preduzimam.jebi ga,lakse mi srati preko neta.

uvek ce biti tih satro urbanih cankovih,pajticevih,cedinih,necijih koji ce srati suprotno normalnom razmisljanju

Шта, ''нормално'' размишљање је стрпати изманипулисаним крезавцима и њиховој џиберској деци паре у џеп диду у НС и да се деру ''доле Војводина''? Не разумем, зашто све мора да се гледа црно- бело?

Gde nađu ovakve retardirane face... Ja kad bih vozao okolo mitinge autobusima, iznajmio bih bar par autobusa manekena iz neke agencije pa ih pustio da se pomešaju, da poprave estetski utisak. Gledao sam prilično mitinga SPS-a, SNS-a i radikala, to sve grdno, nema pola zuba, groteska.

И козја говна има као бомбоне да једемо уз добро паковање и маркетинг.

Зато сви знају за ,,That's one small step for man, one giant leap for mankind'' а за ,,Поехали'' нико никад чуо (признајем, ни ја до пре пар дана).