Prijava

A bre, Niš ti pun onih baba (mislim da je baba Slavka najbolja), odi kod neke od njih za tili čas rešen problem, svi koji su išli su osetiili boljitak, probaj.

Каква бабе, шта је то? Нећу враџбине.

Маре, хвала, апсолутно ми је бескорисно то. :D

Peki isti kurac ti je i za sportski dispanzer. Oni u svakom slučaju ne mogu da ti daju tačnu dijgnozu, sve dok ti ne snime nogu.

Pa odeš kod babe, izvrne ti nogu 2-3 puta i k'o nov si.

Jes, kod tih baba kostolomaca je najbolje otići, znaju znanje.

A ovako, sporcki - odigraj jedan fudbal. Kad završiš otiđi kući i turi led jedan minut. Poslije minut odmah pod skoro vreo tuš isto minut. I tako smjenjuj 15-ak minuta, bez prestanka.
Poslije toga - gavez gel lokalno i elastični zavoj dobro stegnut (ali ne da ubiješ cirkulaciju). Sve ovo radi svakodnevno, 10-ak dana.
Tablete Chymoral tri puta dnevno po dva komada, 7 dana.
Prije fudbala Nimulid gel nanesi lokalno.

Пеки, скочко је у ствари хтио да каже ово

http://i46.tinypic.com/2qi704x.png

Naćerao si me da detaljno pročitam svoj post i djeluje mi sasvim razumljivo, jebem li ga xD

Ма јок, то му је да однесе у апотеку бре.

das upišem:

od ozbiljnijih povreda, pored onih koje sam ostavio u temi "ožiljci", imam samo iščašenje i prelom srednjeg prsta sad za novu godinu. lik mi zatvorio vrata od kola iz sve snage preko prsta. ova koščica na vrhu, treća od tri što ulaze u sastav prsta (takozvana distalna falanga) mi ošla dva milimetra u stranu i pukla je kost. nosio gips tri nedelje, od tad kao da prst više nije moj :/

СМарко
Ма јок, то му је да однесе у апотеку бре.

Nešto sam glup večeras da sam skontam te fore na prvu. A i Bosanac sam xD

nosio gips tri nedelje, od tad kao da prst više nije moj :/

Ih, znam kako ti je...

Tako ja na treningu izvalim prstenjak na distalnoj falangi (avulzija tetive, čekićasti prst), odem na rendgen, tip I, longeta, mjesec dana. A meni takmičenje u Mariboru za 7 dana.
I 7. dan skinem ja longetu, taman pred borbu. Prst atrofirao! Blijed, ne mogu da ga pomjerim, ko tuđi da je. 7 jebenih dana.

meni na sreću nisu stradale tetive, više sam sa strane dobio tim vratima. tačno u zglob, samo je puklo. bio je fiksiran tako tri nedelje, evo ima već 15ak dana kako sam skinuo sve, zaraslo je kako treba, ali sam jednostavno izgubio osećaj, jednostavno nisam mrdao taj prst sve to vreme. da nesreća bude veća, levom rukom pišem i levom rukom radim (studiram stomatologiju)...