- M
Ja sam sanjao da spavam, i kad sam se probudio, zaspao sam.

ja sam sanjala da mi je najbolji drug Ivan (na kog se potajno ložim) rekao da je raskinuo sa svojom devojkom, kada sam ga pitala zašto, rekao je da mu se svidja neka druga, pitala sam ga jel je znam, rekao je da i to vrlo dobro, ali mi ne može reći ko je ona, ali će mi dati jedan hint: ona ima plavu kosu, duboke, plave oči koje prodiru u njega (ja imam plavu kosu i plave oči), najlepši osmeh koji je on ikada video, to je devojka koja ga zna u dušu; i, ako mi to nije dovoljno, još jedan hint: danas je u skejterkama i farkama i upravo sedi pored njega... Ja mu rekoh da sam toliko dugo čekala da mi to kaže, da sada nisam više toliko sigurna da li to više želim ili ne... Na kraju smo se ipak poljubili na sred školskog dvorišta, i ja sam krajičkom oka videla onu kučku Juliju iz njegovog odeljenja kako besno frkće i odlazi u školu! Pusti snovi....

Opa, još i njegovoj... :)
Ja noćas nisam sanjao, jer nisam spavao... :( Izem ti ja noćni život i ko ga izmisli.
Ali sam juče sanjao kako me Arte nosi potpuno pijanog kući... njenoj...
I usr'o sam se.
Čoveče, ako je tako jaka da može da me nosi do kuće, ko zna šta će da mi uradi...
Ipak se druži sa Dominom. :(- M
Zar si tolko pjan bio Vukašine?