Prijava

Ovaj, zar lucidni snovi nisu oni koje kontrolišeš?

Ja sinoć sanjao da sam na moru,neko mediteransko mesto ali ne primarno turističko ,nego kao neko sicilijansko selo...i tu kao letujem sa ortacima i upoznajem neku ribu u kafiću,vrh riba ja otkidam na nju,ali je ona kurva.I tu ja celo letovanje pokušavam da smuvam nju i pričam joj kako mi ne smeta šta radi i ona se kao naloži ali neće da se jebe osim za pare jer je pravi profesionalac.Na kraju kao kaže ajde imaš popust pola ali ja prezrivo odbijam taj popust.I tu se probudim. :)
Mislim da ovaj san ima baš neku prejebanu simboliku. :))

Ja sam sinoć sanjao kako se jedan Ciganin što ga znam šiša, a ja ga gledam kroz prozor. Tu je bio i Gego, njegov frug. Ko zna, možda se ja palim na frizerske salone, samo to još ne znam, ili neću da znam.

Ја сам имала ноћну мору, да сам кардио хирург и да ми пацијент умире, а ја му осетим последње откуцаје срца, и ту сам се пробудила. Језиво реално.

Prije jedno dese' dana sam sanja' kako ja i drug idemo našim bivšim naseljem, i njega iz jedne kapije zva' jedan momak. Mi uđemo u kuću, kad tamo mrtav čovek od 40 i nešto godina. Ja legnem pored njega, ako se ne varam da izvadim neke kablove, i on me (mrtvac) zgrabi za ruku, i ja se tu prekinem. Pokušavam da dozovem druga, ali 'oćeš kurac, samo nešto tiho tipa "aaa-nnn-mmm" mi izlazi iz usta. Drug me vidi, ali kurac, i on se usra', pa ne smije da mi priđe. Tu ti mene ispa'ne san, i kad sam se probudio, izgovara' sam nešto tipa "addd-addd".
Eto, još jedan dokaz da sam pička i da se plašim neumrlih.

San, al kao da gledam crtani.. xD Zivotinjama nestala hrana u sumi, pa kradu koske od vevrice dok ona spava :S Lav se smori, ode i on, taman dok se sunjao pored nje, veverica se probudi i pocne da ga juri ogromnim makazama... xD

imao sam juče san dok sam spavao između 6 i 7 popodne:
Neki zombi izašao iza mene, u mrklom mraku, velikoj magli i jedva vidljivom putu i počeo da priča 'Mile Kitić, Mile Kitić', pošto nije hteo da me juri.
Uplašio sam se i odmah sam se probudio. A posle sam se slatko ismejao zbog toga.

E, ovo tražim!

Dakle, šta se zbivalo noćas u mojoj glavi: Meni su ukrali nalog na Vukajliji.

Neka riba koja me kao ne podnosi, 'bem li ga zašto, provalila mi šifru, a ne znam ni kako. Elem, ta izmišljena spodoba je okačila svoj avatar na moj i preuzela moj nalog. Onda je počela da me kompromituje i tura iste takve kompromitujuće slike ovde, a bo'me i komentare. Ja gledam to skrhana, neulogovana, razmišljam da l' da se javljam sa svog glupljeg naloga il' šta da radim, zovem druga koji je na Vuki da tamo kaže za mene šta ima da se kaže, da oteraju tu spodobu, a ona udarila po mojoj reputaciji, ruši je k'o atomska bomba.

Da, na kraju srećem nekog prijatelja koji je, ispostavlja se član ovde, sa nickom koji mi je bogapitajkako pao na pamet, a sad da ga spomenem - jok ja, da čovek ne pomisli da sam luda.

Možda vam je smešno, meni nije bilo. San je bio extremno potresan.

Dijagnoza: precvikala.
Terapija: manje Vukajlije.
Lekovi: hrana. Što više hrane.

Kul tema.
Sinoć sam imao san kao u Isepšnu.

Sanjao sam da sam leg'o da spavam sa mojim malim burazerom od strica i sanjam da sanjam da sam u nekoj velikoj sobi sa kevom gde pričamo sa mojim dedom. Razvezali mi priču od Kulina Bana, i odjedno ja šapnem kevi "E Nina, ovo je san, Mile je umr'o još pre tri godine" i onda sanjam kako se polako budim iz tog sna i vraćam u pređašnji. Onda ustajem idem do akvarijuma da nahranim ribice, vidim mali brat se probudio, ja mu puštam crtaće i budim se iz ovog osnovnog sna.

Baš kul! K'o insepšn. :)

Ja sam sanjala 2 puta prije 3-4 godine stvari koje su se desile 2010. godine. Doslovce. Cak su u tim snovima bili ljudi koje sam upoznala 2010. godine i mesta koja sam prvi put posetila 2010. godine i dogadjaji koji se vezuju samo za 2010. godinu.

Najcudniji san koji sam imala je da se setam kroz neku botanicku bastu neku i nailazim na jednu "drugaricu". Sanjala sam je sa dugom kosom, u sarenoj haljinici.
Inace, ta cura je u to vreme imala kratku kosu (to je bilo pre 4 godine) i nosila je iskljucivo jednobojne stvari. (Pre mesec dana videh da na njenom profilu na fejsu stoji slika nje sa dugom kosom u sarenoj haljinici...).
Sanjala sam da sam pocela da se svadjam sa njom oko mog tada bivseg decka. Odjednom se oko nas stvorio roj pcela. Pcele su nekuda odnele nju i donele mog bivseg decka. Onda su te pcele meni i njemu izvadile kicmu i meni stavile njegovu, a njemu moju. Onda sam se probudila.

Pre mesec dana mi je bivsi-sadasnji decko, sa kojim sam opet pocela da izlazim prosle godine (i to je bilo iznenadno, odjednom se prebacio na moj fakultet iz druge drzave!), rekao da je ona bila zaljubljena u njega, to niko drugi nije znao, a ja nisam ni sumnjala. To me je podstaklo da pogledam sta se desava u njenom zivotu i zakljucila sam da ja sam ja pre par godina sanjala zaista cudne snove koji su delimicno poceli da se ostvaruju.

Pre jedno mesec dana sam sanjao kako blejim sa ortakinjom kod mene u sobi...u sobi imam neki raspali orman koji škripi kad se otvaraju vrata. I beljimo mi tako gledamo nešto na kompu i samo u jednom trenutku čuje se škripa ormana i iz ormana izlećem drugi ja i histerično trčim po sobi. Pravi ja blejim i gledam šta se dešava i ovaj drugi ja se zaleće u uskače u mene. Čujem ortakinju:" Pa ne uklapa se u tebe, vidiš da mu je telo preveliko za tvoje(u fazonu vire mu ćoškovi iz mog tela.)"
Ona mene ubedi da odemo do ogledala da vidim šta se dogadja i tu se probudim. Usrao sam se živ nemam pojma što. Možda od same pomisli da postoji dvojica mene, možda neki ego sebični trip....šta znam...ima li neko objašnjenje za ove tripove ,kao dupli JA i te fore?

Сањао сам да су ми четири аутора, од тога двојица модератори, двојица ортака из основне и Дилан Дог донели плех пун много добре прасетине, и неколико флаша лошег алкохола. Било нам је до јаја.

sanjao sam da igram u sevilji sa kanuteom :D

noćas sam sanjao finale lige šampiona ČELZI- REAL a fantastičan gol za čelzi i to od prečke je postigao ovaj čovek.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d9/Milenko_Pavlov_from_Vojvodina_2010.JPG/800px-Milenko_Pavlov_from_Vojvodina_2010.JPG

Ја сам сањао да се надувао и напио у некој вили и онда долази професорка француског која је газдарица да се дере на мене.

Sinoc, odnosno jutros (jer sam lega u 6 ujutro) sam sanja kako sam u nekoj istocnoj vukojebini tipa Moldavija i tamo sretnem bivseg pjevaca Gallowsa Frenka Kartera a sadasnjeg pjevaca Pure Love-a i bio je bez polovine jedne ruke kolko se secam, i veli mi "Idemo da se napijemo" i znam samo da smo posli u kafanu i za dalje nisam bas siguran sta je posle bilo.

I jos sam sanjao Jeahbaca, mahnuh mu i produzih, ko ga jebe.

Ја ноћас сањао да сам купио усну хармонику и да сам седео у кафићу(знам тачно и ком кафићу, оном код ШК продавнице у Радничкој у Новом Саду) са неком девојком из моје школе са којом сам једном причао у животу, и она је у том сну имала мало другачији нос него што има заправо, али је ипак била она, и да је ја питам што је оперисала нос а да ме она зајебава што нисам сконтао да хармоника нема рупе, него неке гвоздене прорезе тамо где треба да буду рупе.

pozdrav
sanjam stalno nesto zanimljivo,zato sto pusim vutru

Роки Билбао™
noćas sam sanjao finale lige šampiona ČELZI- REAL a fantastičan gol za čelzi i to od prečke je postigao ovaj čovek.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d9/Milenko_Pavlov_from_Vojvodina_2010.JPG/800px-Milenko_Pavlov_from_Vojvodina_2010.JPG

ahahahah lego sam

I jos sam sanjao Jeahbaca, mahnuh mu i produzih, ko ga jebe.