Da li je drkanje greh?

1. Neka se muče majke im ga bibliotekarske!

2. И то што кажеш.

3. Drkanje je dobro za biceps. Zdravo je aktivirati mišiće. Čuvaj se sam i Bog će date čuva. Dalje implicira - Hrišćanstvo podržava drkadžije.

4. Jok bre, Reme, moras da cuvas i postujes svoje telo, od drkanja ruke otpadaju, bolje da jebes.

5. Ja samo ohrabrujem drkadžije jer ja ARČIM.

6. Дркање рукама је олд скул.

7. Је л може од дркања да оболи карпални тунел да простите?

8. Сазнајте сами!

9. A reci mi, koliki ti je rekord? Meni sedam puta u toku dana, nikada mi nece biti jasno sta mi je bilo tada. :D

Ne brojim, ali kad krene krv da prska umesto spremu ja pekinem :)

10. Opa, Dule, idemo od rane zore, a? Ja ga bacio već dva puta :)

11. Ma, ne, nego sam ozbiljan... :P Naravno da lažem, ja NE DRKAM! :)

12. Mrmune, ne ispuštam ga iz ruke.... otanjio sam ga za jedno 2 cantimetra.... a za orgazmi ko što reko ne brojim....

Ja sam u osnovnu školu , kad sam bio 5 rezred, u zadnju klupu na čas.... i ja i drugag (svako je drkao svoj) završismo kod psihologa :(

13. Ovakvu temu je mogao da otvori samo perverzni hirurg Dobrivoje.

14. Tastatura mi je lepljiva u PM....

15. TO KIZO!!!!!!!!!!

DAO SI MI IDEJU!!!!!!!!

BRAVO!!!!!!!!!

Ja sam hteo da ga udaram na užerenu ringlu ali ovo daje bolji filling!

:)

16. Можда је то грех зато што је у питању расипање снаге неопходне за копање?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.