Da li je drkanje greh?

1. Dr Janković,

Pa zar mi pored ovolike napredne tehnologije da kopamo.... cccc.

:)

2. Drkanjem se čuva duhovno zdravlje. Razvijaju se mišići pa se kasnije bolje kopa.

3. Отац Србољуб каже да треба да копамо, а ја му безословно верујем : )))))))))

4. Greh na usta izlazi a ne na patku!!!!

:)))

5. Otac Srba baca anatemu.

6. Да ли уопште контате на које ''копање'' мислим? :))

7. Мислим на прокопавање у циљу да боље роди ;))

8. Ovde je tema drkanje a ne jebanje...

Kad otvorimo temu "Da li je jebanje greh?" tamo ćemo da pišemo o tome...

Ja mislim da je dozvoljeno i jebanje i drkanje.... ne vidim razlog da jedno drugo isključuje.

9. Ja mislim da je dozvoljeno i jebanje i drkanje.... ne vidim razlog da jedno drugo isključuje.

То је била моја поента.

10. jeste jer moraš svaki dan da mijenjaš gaće a to košta.....

11. Pa svršavaj van istih... :)))

12. u pantole :-))))))))))? to još više košta :-)))

13. Ma u neki peškir... koji koristiš samo za to.... pa jedno nedeljno ili mesečno ga i opereš:)))

14. Ja tako radim... već godinama :)))

15. У теглицу, не дај да се изгуби, затребаће :))

16. У теглицу, не дај да се изгуби, затребаће :))

Pa teglicu u zamrzivač.... između plećku i krmenadle :)))

17. Drkanje nije greh. Drkanje je samo stereotip društvenog parazita.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.