Prijava

Kako je kaizen stavio novu opciju na profile (postovi na forumu) naletih i na ovu staru, zaključanu temu http://vukajlija.com/forum/teme/8278
Ono što je korle otprilike htio da kaže s ovim u naslovu teme bilo bi: ne smarajte nas s pitanjima o obrisanim definicijama i posterima, SVE VAM LIJEPO PIŠE NA GROBLJU!
Drugu poslovinu rečenice sam namjerno napisao velikim slovima. Dakle, imamo na groblju... No, groblja više nema što stvara taj problem zbog čega i kuckam sve ovo.
Dakle, moderator obriše definiciju koju si napisao prije recimo pola godine/godinu dana. Primjećuješ po broju definicija da jedna hvali. Nema 'ljeba da provališ koja je, a htio bi znati. Nek' je samo i čista znatiželja u pitanju, autor ima pravo da zna koja je sahranjena. Ko zna, možda mu je bila i jedna od dražih...
Kad smo imali groblje, klik-dva i jasno je koja je u pitanju. I slučaj je recimo da je obrisana ta i ta, za koju autor zna da je foru ukrao odnekle, pa kaže sebi: " 'ajde i ako su obrisali, plagijao sam, ne žalim što je obrisana." I ne bi smarao nikog...
A sada, kada definicija odleti (recimo) amantinu jer je (recimo) Peki tako htio, zar treba da ostane na tome?
Zanima me postoji li ikakvo rješenje ovog problema...

Потпуно се слажем с Дабл Фацом

Facofacoo baš si faca i mene neke kopkaju stare xD

Da se vrati tema o informacijama o obrisanim definicijama.

i da ti kažu odma u komentaru zašto je obrisana. Samo treba da se stavi "nekvalitetno" "plagijat" "vic".....

Pa treba da uzmeš onaj ktitor nalog da bi dobio pristup groblju i uvid svojih pokojnih. Ne daju za džabe.

Ili kad bi se postavila na profile opcija "moje definicije na groblju" koju trenutno imaju ktitori, ako već ne može čitavo groblje da bude dostupno svima.
Ma jebeš sve, ne bih ništa ni pitao kad bih mogao uplatiti ktitora, al' ne mogu kad nisam iz Srbije. Kaizen nikako da kaže štogod po tom pitanju...

Sad sam vidio tvoj post urrade, i odgovor sam otprilike i napisao u postu ispod tvog. A u vez' druge rečenice: ima da daju. (ovde smajli na silu)

i da ti kažu odma u komentaru zašto je obrisana. Samo treba da se stavi "nekvalitetno" "plagijat" "vic".....

Upravo tako.
A ne bi tu bilo uopšte puno posla, jer niko od njih ne bi zahtjevao da stavljaju obrazloženje poslije brisanja recimo definicija sa "osam" forom.

Da samo one neke malo opširnije
a ne:
Osam
na kurcu vas nosam XAXAXAX
(smoreni smajli)

Mogao bi neko od modova nešto reći, a ne samo proći kao pored turskog groblja. Nismo šugavi, majku mu... (opet smajli na silu, no onaj zajebaniji)

Kaži bre faco koja te defka zanima,poslaću ti link iz groblja definicija?

Sećam se da je surovi pre editovao definicije koje obriše i u editu ubaci razlog. Ili možda grešim da je u pitanju on. Ali je groblje bilo puno tih editovanih i to je skroz dovoljno i okej, a nije neko cimanje.

Kaži bre faco koja te defka zanima,poslaću ti link iz groblja definicija?

Pa da znam koja je, ne bih ni otvarao temu :)

A vi'š mylyce, to bi bilo najlakše i najbolje rješenje. Da im bude praksa da ostavljaju komentar iza sebe i problem rješen.

Biće vraćeni razlozi, ali i dalje će ostati privilegija ktitora, čisto da bi se smanjila kuknjava na njihov račun.

Vi ktitori u inostranstvu, jer vam pije vodu da plaćate preko neke internet vize kartice?

Al nek razlog bude u komentaru da bismo mogli da vidimo a ne u editovanim definicijama pošto ima nas koji nismo ktitori...

Biće vraćeni razlozi, ali i dalje će ostati privilegija ktitora

Dakle, svejedno bez ktitora nema rješenja. To si mogao i da ne napišeš, jer običnim članovima "isto se 'vata".

Ako nemaš ništa pametnije na umu po pitanju plaćanja, može i kartica. No, uvijek sam bio paranoičan po pitanju on-line plaćanja. 'Akeri, ovo ono. Šta znam, čovjek seljak :)

Možda telefonom, znam da to funcioniše za exYU zemlje. Mislim da bi to i ljudima iz Srbije bilo lakše samo što bi bilo skuplje za 50% pošto toliko uzima provajder.