Prijava

Možda telefonom, znam da to funcioniše za exYU zemlje. Mislim da bi to i ljudima iz Srbije bilo lakše samo što bi bilo skuplje za 50% pošto toliko uzima provajder.

Odlična ideja, ako je možeš ostvariti. A 50% na 200 dinara uopšte nije neki problem.

faco imaš pvt!

Nemam.

Nemam.

onda nam na radi pvt bate?

Ne radi pvt, a kad pošalješ u postojeći, izbriše se prethodna prepiska.
Fakiti fak!

Tako je - ne radi PVT.

Tako je - ne radi PVT.

Како вам фино човек објасни. Бог зна када бисте ви то сконтали.

ja bi prvi uplatio ktitor kad bi moglo preko mobilnog nemam živaca kad uđem u banku i vidim red odma me podseti na glupe redove na faxu i odma se iznerviram

Al' lijepo nas je kaizen zavrn'o. Umjesto da natjera šibom moderatore da ostavljaju komentare prije brisanja definicije, očas posla okrenu priču na ktitor nalog i mogućnosti plaćanja. Čovjek biznismen :)

Čovjek biznismen :)

Па шта мислиш, што је сајт оволико нарасто?

Što još niste počeli da pišete razloge u komentarima? Glupo je ako se piše kao mod edit... Sad mi je obrisana jedna... Dugo se nisam žalio za ovu hoću ko Melkijades za Priručnik

E ja moram stvarno da pitam zasto mi je definicija caletovo govno obrisana.Bas sam imao inspiraciju,a i pretrazio sam nije definisana

Како је гласила ?

ma nesto otprilike najsmrdljivija stvar na svetu...bla bla radioaktivnost..bla bla,topla daska od solje (ovo bla bla nije pisalo :D)

СМарко

http://vukajlija.com/caletovo-govno/288631
zato što je gadna, a i nije nešto

SMare ti sve reče.

Hvala na odgovoru :)

Hahahaha greota za ovu definiciju iz nje smrdi suva istina . :D

Vi ktitori u inostranstvu, jer vam pije vodu da plaćate preko neke internet vize kartice?

Pije. Ali zašto ne bi mogao da se obavi prosti transfer sa računa, uplatim direkt, navedem svrhu, i kad vidiš da je stiglo aktiviraš. Takođe preko interneta, ali nikakva specijalna net zavrzlama, klasičan online banking.

Vi ktitori u inostranstvu, jer vam pije vodu da plaćate preko neke internet vize kartice?

Meni ne pije

Каизене. Имам једно питање. Не зајебавам се. Да ли ово баг или циљно? Везано је за гробље. Ако добијем линк дефиниције која је обрисана или одем на коментар обрисане дефиниције могу да је видим. То је већ дуже време. Контао сам да није баг, али сад кад видех ове твоје реченице почешах се по глави.