Ко последњи, истовара угаљ (101)

1. LAKI ČITA!!!!!!!!!

2. Pa ja se hranim u menzi već 4 godine, i ne žalim se, moglo je i gore...

3. Prijatelju, ja sam se hranila 5 godina. :) Doduše, zavisi i koja je menza u pitanju...

4. laki je to dule :D

5. Ja sam dobra prema svima, Kiko. :)

6. Око 2000. поста..

7. laki je to dule :D

Ja mislio da se povuko u sebe :)

8. staklena, novosadska je u pitanju... đe si forget ju nat :P

9. Ja se trujem u menzi eve već treća godina. Kakva sam - dobra sam. To što šiznem s vremena na vreme je isključivo zbog hrane pune aditiva i dlaka. Ali bože moj, nismo svi savršeni.

10. Laki, ja sam tebi pročitao nekoliko strana. Ostale ću kasnije.

Požuri, dok nisu obrisali! :)

11. Evo me, Dub :))

Pričate o menzi? Ma, menza je zakon, kakva takva, ali bolja od suve hrane svakako...

12. Дес Ивана !

13. Ne znam kakvo je stanje u novosadskim, mene beogradske uništiše. Dok sam živela u domu, imala sam specijalno odelo za menzu, jer u čemu god da odem, posle 2 minuta smrdim na ulje i zapršku.

14. Forget, u kom si ti domu?

15. Шта има ?

Видим Ратко добио насловну, зајебавах га цео дан на фејсбуку

16. Menza je divna, kada mi zgodno popunjena, vidno preznojena tetkica, zalijepi kutlaču pire krompira, onako, iskusno, iz bekenda, i onda sa pola metra nabaci bečku šniclu na to, bez greške... to ti je to, zgrabim salatu i hljeb i gonim :) Niko sretniji od mene ako se tu negdje pojavi i sutlijaš za dezert... Tetke u mezni zaslužuju i grupu na fejsu ;))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.