U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Al' kontam da ćeš disati u tom stanu! Olovna prašina, ovo ono. Nemoj se zajebavaš sa mnom, spremam ispit iz toga i mnogo sam opasna. :)
Pa i muškarcima kad pomisle da im kasni govno, poraste stomak.
Ja verujem u uticaj negativnih zračenja, ali ne očekujem da će me sjebati niti imam problema zbog podzemnih voda ili nečeg sličnog.
Posle vaših postova ću verovatno imati i rak mozga u najavi, a ko zna, možda i zatrudnim od razmišljanja:)
Па, ће да га обложимо, бре, с целофан. :)
Мени касни говно већ 36 сати.
Ахахахахах маро! :))
А јебем ли га, те ваше теорије о плацебо ефекту делују само у негативном смислу, кад су у питању болештине и то, а ја што годинама трипујем да су ми порасле сисе, а од сиса ни ж, то ником ништа.
Kumara pobijedio :D
ahahhaah što je ovaj Džimi pokvaren jbt :))
http://vukajlija.com/rasljarka/236292 meto u obdarene
http://vukajlija.com/rasljar/283537 njegovih rašlji delo
Баш је безобразан.
Surovi podržavam podforum paranormalno
Ја га не подржавам. Не волим те секташке ствари, вештичарења, шамане пророке, Милице, пичке материне...
Brate zamisli kakve bi priče bile tamo. Taman da vidim ko se sve drogira.
Не волим ни ја тебе, пичко :р
ahahhahahahahaha
Meni nekao lepo kad se dvoje ljudi ovako vole :))
Ја са овим подземним водама имам проблема, јер већ неколико месеци имам воду у подруму. Ајде то мени не би био неки огромни проблем, да моје бачве са вином и ракијом нису доле. Због тога имам огромних проблема са концентрацијом, слабо спавам, а такође тешко лечим стомачне проблеме.
А сада озбиљно. Стварно имам подземну воду у подруму, имам три пумпе које раде, али не може се то избацити са тим малим пумпама. Понекад имам главобоље, али то је више генетски. А да померам кревет не могу, јер сам га једва угурао у своју собу.
Uh..
I pored toga sto dosta vas ne veruje, smatram da podzemna voda ipak interaguje sa nasim telom u kome veliki procenat cini voda..
To mu ga dođe kao ono elektromagnetno polje koje se stvara oko kablova kroz koje prolazi struja..
Kako se voda dolje ljulja tako voda u našem tijelu isto vrcka, prati ritam...
A ja se čudim što mi se ljulja stomak kad stanem na most...
Ал је вама досадно ...
Ал је вама досадно ...
Koji si bre ti?
Spemuješ po temama ko nezdrav.
Podzemne vode su opasna stvar i nije se sa njima zezati.
Ja i ne vjerujem baš u to jer nisam imao problema sa podzemnim vodama , više me zajebava riječna kada poplavi dvorište ali to nije tema ove emisije.
U Bosni je svaka voda tvrda i puna kamenca ( bar tako tvrde stručnjaci u reklamama za kalgon prašak protiv kamenca) pa vjerujem da su i ove podzemne takve. To dalje implicira da kalgon uveliko pomaže ako ispod kreveta ili bilo čega imate podzemne vode pune kamenca i svakako se preporučuje da s na mjesto za koje stručnjaci utvrde da se nalazi iznad vode stavi kutija praška ili malih kalgon tabletica u zavisnosti od površine koja je izložena lošem uticaju vode.
Sve u svemu u Bosni je kalgon od velike pomoći kada imate problem sa podzemnim vodama.
Zar nije lakše da popiješ jednu tabletu?
Kapiram da bi imalo jače dejstvo nego da ih raposređuješ kojekude.
Praškom pospi krevet, pa ćeš imati dabl babl zaštitu, i usput i lepu, belu i mirisnu posteljinu
Ja sam čuo da se od kalgona prdi, mislim od tabletica, ali ne i od tečnog