Uticaj podzemnih voda na zdravlje

1. Podzemne vode ubijaju. I promaja ubija, ali od promaje ne mož da pobegneš. Promaja jebe.

2. Surovi brate, na splavu mož da dobiješ morsku boles'. mada moje mišljenje je da verovanje u taj uticaj tih podzemnih voda, meseca i ostalih pički materina, mnogo više utiče na nas nego što utiče sam mesec, vode i ostali kurcipalci. A neko se setio da to iskoristi, proda priču, i zajebava ljude.

3. Можда треба да обложимо станове оловним фолијама. :) Као што има у скафандерима које носе космонаути. Да не би радијација подземних вода могла да пробија кроз то. А?А?А :) Шта мислите?

4. Ja počeo da gradim atomsko sklonište u stanu. Jest da sam na sedmom spratu, al' zajebi, zajebane su te vode.

5. mada moje mišljenje je da verovanje u taj uticaj tih podzemnih voda, meseca i ostalih pički materina, mnogo više utiče na nas nego što utiče sam mesec, vode i ostali kurcipalci.

bog me ubio, ako sam i posle džemnaest puta shvatila šta si ti ovde napisao :))

6. Можда треба да обложимо станове оловним фолијама. :) Као што има у скафандерима које носе космонаути. Да не би радијација подземних вода могла да пробија кроз то. А?А?А :) Шта мислите?

Pa ćeš kurac dometa na telefon da imaš

7. Који ће ми курац мобилни. Коме требам, нек' ме зове на фиксни.

8. Pa različite vrste zračenja su svuda oko nas. Bilo koji kabal odaje EM, sada podzemne vode imaju dosta rastopljenih materijla u sebi i u zavisnosti kroz kakvo tlo prolaze postoji mogućnost da odaju neku vrstu zračenja. Što se tiče rašljara i ostalih water seers- ova ili čega već, to je više psihologija i autosugestija nego nešto nadprirodno ( ili je to natprirodno, zaboravio sam glasovne promene)

9. Pa ćeš kurac dometa na telefon da imaš

Đaba telefon kad dodžu podzemne vode vi u CG ste dodatno najebali vama i podzemne i nadzemne zbog globalnog zagrevanja....

10. Хаха, реме, брате...
    Молим Џимија да не износи овде више свој лажни скептицизам, троловање је забрањено од скоро :)
    Пошто нема научни доказ да те подземне воде утичу, да ли постоји неки научни доказ да НЕ утичу? Низ експеримената који је то доказао?

11. Ljudi moji, ako te podzemne vode i utiču negativno na nas, ja za to ipak ne želim da znam. Ne interesuje me. Od nečeg mora i da se rikne. Neću time da se opterećujem. Neću. Em vjerovatno to sve nema veze s mozgom, em to za sobom povlači otvaranje pandorine kutije vjerovanja u razne gluposti. Posle toga sledeće bi bio feng shui ili neka slična glupost, pa da kroz cijelu jebenu kuću nastojim uspostaviti pravilan protok "energije". (By the way, feng shui da bi se ispoštovao to bi podrazumjevalo seljenje u drugi stan, ili pravljenje nove kuće, jer su ovi postojeći već po principima feng shuia nakaradno napravljeni. Ko ima pare za to?)

Kad neki ozbiljan naučni ili medicinski institut kaže da moramo voditi računa o položaju u kome spavamo i o podzemnim vodama, onda ću i ja početi da vodim računa.

12. Џими

Можда треба да обложимо станове оловним фолијама. :)

E, al' pazi, olovo je toksično. Ćeš da dobiješ rak. :)

13. Đaba telefon kad dodžu podzemne vode vi u CG ste dodatno najebali vama i podzemne i nadzemne zbog globalnog zagrevanja....

Meni Morača zaroni pod kućom pa izroni tamo neđe dalje...
    Mada neće to kod nas doć, te podzemne vode i to, to vama u srbiju jer ste sektaši

14. http://lorerainbow.com/SubterraneanWater.htm

Видим, не баве се само Срби феноменом подземних вода.

Милице, не сери, не тролујем.

15. mada moje mišljenje je da verovanje u taj uticaj tih podzemnih voda, meseca i ostalih pički materina, mnogo više utiče na nas nego što utiče sam mesec, vode i ostali kurcipalci.

Upravo! Ko vjeruje i ko očekuje da će ga nešto sjebati, možda ga i sjebe na psihičkoj bazi. Tako nastaju psihosomatske bolesti. Žena kad umisli da je trudna poraste joj stomak. Psiha je čudo!

16. E, al' pazi, olovo je toksično. Ćeš da dobiješ rak. :)

ж

Тај нерад! :) Па, нећу да га конзумирам.

17. Kaki dokazi bre. Pa razna istraživanja su pokazala da jebeni deda mraz loše utiče na decu zato što je debela svinja a ne nabildovani drkadžija, zato što ždere kolače a ne voće, zato što radi samo jedan jebeni dan u godini. Smarači, teraj ih u tri lepe.

18. najlakše je ignorisati. inače, kad smo kod te energije i ludila, sad ću da otvorim novu temu. Čak se razmišljam da otvorim podforum "PARANORMALNO" gde bi mogli da diskutujemo o raznim stvarima, počev od uticaja meseca, pa sve do prisusta bića sa drugih planeta.

19. to vama u srbiju jer ste sektaši

JEs al bar nas neće potope k'o vas, Rvate, Talijane, Aljbance i sve ostale prodane duše što imate more...

20. Upravo! Ko vjeruje i ko očekuje da će ga nešto sjebati, možda ga i sjebe na psihičkoj bazi. Tako nastaju psihosomatske bolesti. Žena kad umisli da je trudna poraste joj stomak. Psiha je čudo!

Жена кад замисли курац, а оно се створи црнац, па јој исти уђе.