Uticaj podzemnih voda na zdravlje

1. Pije se samo u slučaju krajnje nužde , kada uticaj podzemnih voda stvori kamenac u bubregima. Ovo drugo je dokazana naučna metoda koja spašava veš mašine po čitavoj zemlji. Ponovo se pozivam na stručnost naučnika koji tvrde sve ovo u reklamama za magične tabletice.

2. Prdežom može da otera i negativne gasove koji ga okružuju.
    Ja sam čula da Crnogorci jače prde od Srba iz Bosne. (ne smem da napišem Bosanaca :))))
    Možda zbog onolkih šuma koje imaju.
    Nekako zvučnije je kada se zvuk odbije o brda i planine, nego kroz šumu.
    Kroz šumu cvili.

3. Dobro si čula :))
    Šuma ne samo da filtrira zvuk već pomaže i u otklanjanju neprijatnog mirisa prdeža pa u zavisnosti od vrste šume u Bosni imamo par vrsta aromatizovanih prdeža:

- Prdež borove šume
    -Grabik prdež
    -Prdež debela bukova ladovina
    -Hrastik predež ....

Takođe su dobra aroma terapija kod problema izazvanih podzemnim vodama.

4. hahhahahahhahahaahaa
    Budalo :DDDD

5. Ihaaaa :D
    Sve u svemu mi crnogorci smo majke za prđenje :D

6. Ako, mora neko i da prdi.
    Ja mislim da je veliki uticaj podzemnih voda. To bre ide, ne staje, vlaži. Onda tako ovlaženo natopi zidove i ostane vonj. Pa se razboli čoek. Eto moj npr. U hitnu ga vodila.
    Pitali odmah Imate li podzemne vode? Kažem-imamo. E, to je to.
    I ništa nisu rekli za one 2 kutije cigara dnevno što puši a i kad kašlje ne vadi je iz usta jer kaže Neee, ne shvataš, pomaže mi kod iskašljavanja...

7. SMarko niste vi majke za prđenje nego niste znali kontrolisati prdež pa ste uništili vegetaciju u zemlji. Sada ispaštate a snaga podzemnih voda je toliko jaka da vam i šiptare nanose u ogromnom broju.
    Jbg Smare šta da ti kažem svaki dar je prokletsvo u neku ruku.

8. meni se uvek pripiski kad udjem u kuhinju....da li podzemne vode mozda uticu na to?

9. Naravno leela, pogotovo kad čuješ zvuk ladne vode niz česmu, il staviš ruku pod toplu vodu, onda nastane spoj topločesmatično i hladnopodzematično a ti u sredini. Na wc šolji.

10. Ne leelo. Predlažem ti da provjeriš da ne curi plin možda hoće se od toga prispati , a vrlo je moguće da imaš crnogorca u komšiluku pa te uspavljuje gasom.

11. ma jok bre, nema nikakve veze sa vodom, samo kad udjem u kuhinju, bilo dedem nesto ili da kuvam ili da uzmem.... :)

12. Naravno Lila.
    Ti stojiš na vodi iako ne stojiš na njoj, pa ona kroz vene stigne do mozga i pošalje bešikci impuls za pišanje i ondak ti se piša.
    Zašto baš kada si u kuhinji?
    Otkud ja znam bre.
    Nisam ti ja rašljar pa da sve znam.

13. Misliš KBO da ima ultrasenzore pa da čuje gas kako curi?
    Jebi ti to leelo ne puštaj crnogorce u kuću. Ne znam, nisam pametna.
    Sve je to meni sumnjivo. Evo čujem neko grgoljanje u radijatorima!!!

14. e da, a i ti rasljari...jel oni samo dodju i konstatuju da imas problem ili onim rasljama isteruju zle duhove i preusmeravaju podzemne vode tako da ti se vise ne piski u kuhinji?

15. Kanalizacija, vodovod, kurci palci, instalacija u kućama, i to su podzemne vode. Jel utiče to? Pitanje za šamane.

16. pa naravno da utice, mog druga e spicio pederzir i ubio ga a kolko ja znam smrt nie dobra za zdravlje

izvinte za pederzir, teo sam reci gejzir

17. Moj drug upao u u kanalizaciju, bio otvoren šaht. A jedan komšija upao u bunar.

18. kod mene jel malo jaca kisa padne, odma voda u sahtu. Grad u kome zivim je iznad ogromnog rezervoara vrele vode, bruka vode dole vri, cifra ima kamaru nula. Jel bi ja sad trebao da se selim iz grada, posto su naucnici utvrdili da je sve ispod grada voda? Eto, ljetos su dosli ljudi kod mene i napravili bunar, metali neku sipku u zemlju i na dva ipo metra voda.

19. Kako ne pocrkaju oni pederi sa Islanda?

20. Grad u kome zivim je iznad ogromnog rezervoara vrele vode, bruka vode dole vri, cifra ima kamaru nula.

Remac sada mi je jasno šta je navelo ljude u Bijeljini da stvore BN televiziju.
    Seli se dok još nije kasno :))

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.