Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Putinka bi se zalagala za to. Slučajnost? Ne bih rekao
Ja reko gledaj Torazulu sta pise da se voze besplatno kao nece setati nocu sami pa kao nece napadati ahhaah
Једну трећину треба побити, другу трећину протјерати, а трећу покатоличити. Енде.
Tudjman je jak u tebi
Box, Brate ti znas da ja tvrdim da pistoji samo jedan ende, a to je rat izmedju islama i svih ostalih, stoput sam to napisao...
Cak, mamumujebem, ovo sve i deluje kao politicka priprema za to.
Ali svejedno, ko god ima nameru da bude novi dimitrije tucovic nek se ne nada nicem dobrom od mene
Udri baliju!
Otkinuo bih od kurca daru bubamaru
https://www.reddit.com/r/serbia/comments/8ain5r/otrovni_paradajz_iz_uvoza/?st=JFPKLJEZ&sh=20766691
dara se prangija samo sa piletinom po gradu, bas je ninfomanka. ja je naravno nikad nisam jebao, niti zna da ja postojim
Ps koliki ti je redit skor? Ja se bližim cifri od 3000
Kako njen muz to komentarise?
pa razveli su se zato jer se jebala okolo sa pola grada
al su se dogovorili da je i dalje finansira muz
jer imaju zajednickoga sina debilka
Maestro samo na jednom komentaru imam 5,5k
Pa nisu se dogovorili to je alimentacija haha
ahahhahahah upisao sam se na ovo
Ja bi jebo Marinu Perazić (faca Cvijanović u "Munjama" kad kaže da živi sa babom)
https://youtu.be/_CGX-eijtU0
Daru jebe Bezbradica košarkaš
Znam, vise u s klubu cesto. Tj visili su letos
Nevezano za Daru Bubamaru, nego ova prethodna priča, bio sam zaboravio zašto sam izbacio Vukajliju iz bukmarkova, ali sam se sad podsetio. Voleo sam ovaj sajt dok je tu postojala diskusija, priča, sad se svodi sve na jednostavna rešenja, kao da je život jednostavan. Je l' postoji problem? Pa da, postoji. Hoćemo li razmiljšati o njemu? Hoćemo, ali malo, razmišljaćemo o konkretnoj situaciji, ne dodirujući pri tome ni osnove na kojima počiva naše prosuđivanje tog problema, ni metodologiju kojom dolazimo do rešenja. U suštini, nećemo razmišljati o problemu, primenjujemo za svaki novi problem već oformljene obrasce razmišljanja i verovanja. Znači, problem, pitanje - šta sad? Ništa, udri. Koga? Pa onoga ko je najočigledniji nosilac problema. A hoćemo li stvarno to da radimo? Pa nećemo, naravno, samo eto malo pišemo. Izbacimo malo parola, gotovih misaonih formula, instant rešenja, i to je to. Ubije se vreme.