Podijeli sa Vukajlijašima

1. balkandowlnoad najbolji sajt za knjige..boris je vec jednom pitao,samo hipopteticki, da li bi ga podrzali kad bi se kandidovao za presdsednika.u komentarima se videlo da ljudi samo to cekaju

2. nocas legli kucevno oko pola dva, gledali fudbal, pa film i nesto se vrtim u krevetu, ne mogu da spavam i ustanem pisam zapalim cigaru uzmem tablet gledam youtube. Pogledam malo Seltik Partizan bravo Partizan lavljeg srca i naletim na Portret Ilije Pevca sa Lazovicem, Bercekom i onim govnetom bugarskim Ristovskim.

Ali kako je Sinisa Kovacevic posrao krajisnike, za ono se u danasnje vreme ide na robiju.

3. Kladim se da si ga ti prijavio

4. Pogresna tema prebacio sam na njemacku

5. A de sam ja prijavio boli me kurac dal neko vredja nekoga na internetu lol

6. Cim brises postove sposoban si i da prijavis

7. Trenutno si samo ti na forumu ali nadam se da ce doci neko interesantniji

8. Evo npr ja
    Posisaj ga paninaro hahahha

9. поштеније је копати по контејнерима него овако ко бедник продавати све и свашта не би ли се дошло до 10 динара

10. "Uvek sam mislio da žena poseduje one delikatne kvalitete uma i duše koji su je po tom pogledu učinili superiornom u odnosu na muškarca. Stavljao sam je na uzvišeni pijedestal, figurativno govoreći, i po nekim nesumnjivo važnim svojstvima smatrao znatno višom od muškarca. Obožavao sam stopala stvorenja koje sam uzdigao na tu visinu i, kao svaki pravi obožavatelj, osećam se nedostojnim predmeta tog obožavanja”, ovako je govorio Tesla.

Obožavao sam stopala stvorenja koje sam uzdigao na tu visinu

тесла футфетишар јебени хахах

11. Neke zene se u zadnje vreme mnogo pocele bune kako ih muskarci ne stite, a ne shvataju da vise muskarci nisu glupi kao sto su nekad bili.Neko joj otkopcao kosulju i malo joj pipkao siske i sad ona jel mozda nesto mnogo ostecena zbog toga?Ne nije i nek bude srecna sto joj neko nije uzeo 2000 evra i da joj nevraca tad vec zasluzuje da bude branjena.A i nek se nauce da su normalna ziva bica tako da moraju nekad da prime i neku uvredu i da nisu pozlacene.

12. Žene - po pički dobiće

13. jedna mi se prijateljica žali kako joj momci više ne prilaze, ima 40+ godina

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.