Podijeli sa Vukajlijašima

1. Pokaži mi drugaricu kojoj ne prilaze ceo život i prići ću joj za mesec dana

2. Tebi te u godinama nisu problem xd

3. Ja samo do 39 priznajem za jebljive

4. e ja se nadao da ćete mi reć da oće kurac da mi malo pojačate samopouzdanje ali ništa

5. A nemoj Gambi to po godinama
    Genetika, negovanje 3+ od 45 znam da grme bolje pičke od 70 posto devojaka
    Sve tri bogato razvedene jasno

6. Ima i tih izuzetaka a ima i izuzetaka kad se napijem dovoljno jbg nego ovo je kao generalno pravilo :)

7. gambi je jebač par ekselans odma se vidi

8. Pa to je on nije niko drugi

9. Ne mogu da tražim sad sirotinjsku spiku

Svaka cast Hrvatima, kako god da se zavrsi! Imaju TIM(o cemu mi mozemo samo da sanjamo), ne samo pojedince, imaju kult reprezentacije, kad su zajedno uopste nije bitno ko igra u Realu a ko u Rijeci, ginu po terenu, posle gola su bili bolji od Engleske... Mozemo samo da im zavidimo! Nasi do ovag nivoa MOZDA dodju kad se iskorene mesetarenja, menadzerisanja, splavovi, klanovi, krimi savez, igraci od 300 miliona koji ne vrede ni 30, podela na Partizan i Zvezdu kada je najgori trenutak za to, liga u kojoj se unapred zna prvak, mesanje politike u fudbal, menjanje selektora na svakih 10 meseci(i koji je odveo tim na SP), menjanje kapitena samo zato sto bivsi nije hteo da podrzi znamo vec koga itd...pa posle toga jedno 15-20 godina...sto znaci da ce nasa generacija ovo sto Hrvati sad imaju doziveti sa 75-80 godina ako se odmah krene ispocetka, od fabrickog restarta! Ali posto do toga nece doci ni kad budem imao tih jebenih 80 godina(ako ih dozivim, a ne verujem), ne znam ni sto sam se mucio da napisem sve ovo...

10. ne znam, evo... on je ozbiljna sirotinjska spika sveukupno
    https://s15.postimg.cc/i52nmqawr/Capture.jpg

11. Prove, ajde ne jedi govna, zamolio bih te. Pali traktor i odjebi sa prozivanjem bilo koje vrste društvenog angažmana sa ciljem podizanja nivoa svesti u ovoj musavoj i krezavoj Srbiji

12. баш ће малагурски бубуљичави да објашњава људима шта је друштвени ангажман дебилко један систем те лаже не веруј шта ти каже

13. https://www.youtube.com/watch?v=R63WqvhK4hA&t=7s
    najbolje kuciste,kod nas ima da se kupi crno 20k

14. msm najlepse, a i medju najboljima je

15. mozda nije bas najlepse ali je medju najlepsima

16. https://www.youtube.com/watch?v=gLK-v7W4ro0
    evo ga onaj sto su ga opljackali,,gde li drzi opremu ovaj lik i ovo kuciste je dobro

17. Mnogo puta sam pisao , ali hajde da ponovim jos jednom.

Kod nas nema vise dobrovoljaca i nepostoje placenici.
    Oni postoje samo u srpskim medijima.
    Ako hocete da dodjete kao placenik a o tome prica Vucko , Dacic, tv Pink najpravilnije je bilo da njih licno pitate gde se to moze prijaviti a da se placa.
    Nema toga to je fikcija ,koju su izmislili ljudi na vlasti .
    Placenika ima u Siriji , Libiji ,Iraku tamo gde su veliki interesi.
    Placenika ima na Ukrainskoj strani , ali uglavnom svi izginu, jer te koji dodju za novac salju u borbe a protv nas su im sanse nikakve.
    Ako neko uspe da dozivi platu tesko da ce izaci iz Ukraine jer tamo pljackakju svoji svoje , pa se lako izgubi glava.
    Koga nemrzi moze da nadje na internetu placenike iz Gruzije koji pricaju o tome.

Procedura dolaska je sledeca:
    Treba se doci do Rostova na Donu i tamo ima regularna autobuska linija za Donjeck ili Lugansk.
    U DNR nemozete uci kao gradjanin Srbije ako neko nedodje na granicu po vas i da garanciju za vas, mozete pricati da ste profesionalac , rambo sta god da kazete bez coveka koi ce doci na granicu po vas i garantovati za vas nece vas pustiti da udjete na teritoriju DNR.
    Za eto mozete zahvaliti nekima koi su se predstavljali kao profesionalci a ispalo je da su lopine i izdajnici.

Po dolasku u naprimer Donjeck obratiti se vojnom odseku.
    KOliko znam starije od 40 godina neprimaju.
    Trebaju se proci procedure kod doktora.
    testovi na :
    Narkotike
    Polene bolesti
    Tuberkulozu
    Psiholog

Zatim vas opredeljuju u jedinicu u zavisnosti od vaseg VESA
    Ranije je bilo lakse sada traze i dokumenta o skoli , bracnom stanju i krstenica.
    Sva ta dokumenta treba da budu prevedena na ruski i overena kod advokata.

Ponegde moze i bez tih dokumenata ali tamo gde prmaju to su uglavnom jedinice gde imaju velike gubitke ceste , ili zbog nekoga razloga ljudi nece tamo.
    Los odnos oficira prema vojnicima, salju na liniju sa minim municije i bez protiv tenkovskih rucnih sistema ...
    Ali ako hocete u normalnu jedinicu onda je sve to potrebno.

Takodje neznanje ruskog jezika dovoljno za prostu komiunikaciju takodje je problem i mnoge jedinice koje su boljeg statusa nece da prime.

Plata vojnika je 15000 rubalja oficira od 20000 do 30000
    7000 rubalja = 100 eura/
    Ima se i ratni dodatak 100 rubalja dnevno za vreme provedeno na frontu.

Uniforma, oruzje, hrana i smestaj su obezbedjeni .

To je otprilike to .

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.