Podijeli sa Vukajlijašima

1. poznatiji Nikšićanin.

Pa dole se svi znaju, ima vas ukupno 94 :)

2. Nema baš 94 tačno. :) plus-minus 10. :)

3. Je l' me voliš ?

4. Ne spemuj,Bope. Banovaću te zauvijek.

5. Kakav komentar jednog šumoglavca, hahahaah, ne verujem.

Sad kukaju,a do pre par dana su pucali na Libijski narod.....Srbija ne treba da im pomogne,sami su kovali svoju sudbinu boreci se na strani krvoloka!

Kreten ne zna ni da piše.

6. Bibi brate ja sam mislila da je to neka sprdnja, kad ono...
    Pogrešio si temu, ovaj naslov je adekvatniji. Kako ljudi gube kompas gde i u čemu žive, to je čudo.

7. Inspirisali me i za definiciju ludaci, a link ću prebaciti ovog momenta na adekvatnijoj temi :)

8. Woe to You Oh Earth and Sea
    for the Devil sends the beast with wrath
    because he knows the time is short
    Let him who hath understanding
    reckon the number of the beast
    for it is a human number
    its number is six hundred and sixty six

9. Ako oce neko podelicu sa nekim sok.

10. Један од ових људи је мој комшија... није снајпериста нити плаћеник... просечан породичан човек, остао без посла и неко га из неке фантомске фирме сигурно навукао. Они су 12. августа отишли у Либију а тада у Триполију и није било никакве акције...

11. Sestro Marijana njima treba da pomogne ovaj truleks od države a ne čitaoci.
    Zato država i postoji a ne da vrši ekonomsku eutanaziju nad svojim državljanima kao ova.
    Nek im je dragi Alah s dva l u pomoći, šta drugo reći. Ali fini su to ljudi, ti pobunjenici, mislim da će biti razumni, to su borci za demokratiju, civilizacija i sve to...

12. Видећемо шта ће бити... Можда након медијске помпе неко од политичара и уради нешто да их извуче оданде...

13. Ja mislim da je sramota da treba medijska pompa da bi te ambasada izvukla iz sranja.
    Sećam se pre nekoliko godina neki lik je išao na Nepal, tako fini hipster, budizam ovo ono i zaglavio u zatvoru, ali brdo godina dobio. Znaš šta je uradila NAŠA ambasada? Poslala molbu u kojem se poziva nepalski kralj ili šta već tamo vlada da ga pomiluje apelujući na njegovo poznanstvo sa....Titom? Naravno ni odgovor nisu dobili. Lik je robijao oko pet godina na pravdi boga.

14. Poslednji kome bi se obratio za bilo kakvu pomoć je ambasada moje zemlje, a živim u inostranstvu. Zašto?
    Prosto, zato što ja nikada i ne bih živeo u inostranstvu da je moja zemlja bila neka normalna koja se interesuje za svoje građane...

15. Svašta i od tebe, kurde. Vreme je da se vratiš. Zar nisi čuo da je sad ovde super?
    Ja sam čula i slušam svaki dan. A ambasade bi trebalo sve do jedne raspustiti. Mislim filozofski posmatrano- Čemu sve to?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.