Podijeli sa Vukajlijašima

1. bi 1. budući shvatili da sa narodom nema zajebavanja i 2. da bi narod shvatio da sa narodom nema zajebavanja

Hm, a ko bi određivao šta je podobno za gledati? Neka stranka? Aristokrati? Partija?

2. Pa ko u normalnim zemljama odredjuje šta može da ide na tv-u u 2 popodne?

3. Jbt koji oportunizam. Po kamenom zlu se ne moze stati na kraj

El gledaju u sev koreji rijalitije,jel ima kurvi, el ima alkosa, kladionica mass ubistava

Da problem je sto imaju iste frizure, slicnu garderobu, sto su pristojni i smor.

Naravno da kameni ne bi voleoo ziveti u takvoj drzavi. On ce izucavati teoriju struna

Vazi

4. pa što ne živiš u severnoj koreji onda majmune LOL

5. Argument Severna Koreja. Odličan. Nije krajnost. Nema leba, ali nema ni Zadruge. Odlična razmena.

6. pa što ne živiš u severnoj koreji onda majmune LOL

Ko da bi Caru tamo primili da živi medju njima

7. PS Cara isus strawmanovanja.

Pričam da ako zabraniš bilo koji TV sadržaj em nisi postigao ništa em si isto gowno ko i trenutna vlast.

8. Pričam da ako zabraniš bilo koji TV sadržaj em nisi postigao ništa em si isto gowno ko i trenutna vlast.

ništa gluplje skoro nisam ni čuo ni pročitao, ali dobro. Da, puštamo u dva popodne kako talibani odrubljuju glavu nekom jadniku, posle toga neki soft kor, pa snimak drona gde se granatira neka zgrada u Harkovu i gore civili.

9. Jbg onda ispada sve ok i bas kako treba da bude, nista ne treba menjati.

Ukinimo rijalitije, kladionice kurvanje oh noooo bicemo s koreja

10. Krajnost opet, ali sam se ja možda pogrešno izrazio, pa eto. Pravila tv prenosa bi trebala postojati u civilizaciji, nema pičke, dekapitacije i psovanja u dnevnom terminu.

Melke znaš to i sam, nego jedeš govna jedenja radi, što nije lepo.

11. Sve i jeste kako treba da bude, sve što se radi ima svoje posledice, svaka akcija svoju reakciju. Vreme je reka u koju ne može da se ugazi dvaput.

12. rijalitije, kladionice kurvanje

Intrigantno, taj trio postoji u većini civilizovanih zemalja sveta, ali mu se ne pridaje toliko pažnje koliko u majci Srbiji.

13. Nije kameni, bukv ta spika da svako ima pravo izbora je cista utopija. Nema jbt. Najveci deo ljudskih zivota se odvija po odredjenim inercijama i jedna stvar donosi drugu po pricipu talasanja.

Izbor vrsi manjina, i u ovom slucaju manjina upravlja vecinom na nacin kako joj odgovara.
    Pa nije vucic debil koji gleda pink, al njegov izbor jeste da je pink dobar program i da ga treba pustati recimo ljudima koji bi mogli da izucavaju teoriju struna jbt

14. spika da svako ima pravo izbora je cista utopija itd

Slažem se s citatom. Nego trigerova me to da je Pink kriv što nismo svi nobelovci ili tako nešto.

Mir i ljubav bratjo.

15. Pink je prvi od najgorih. Hapi ima i neke pozitivne elemente dok n1 ne treba da dobije nac frekvencija i tu rem ima moju podrsku

16. u Nemačkoj i Francuskoj bi milioni gledali farmu i zadrugu da postoje, ali ne postoje, i ne mogu da postoje ni pored sve demokratičnosti i slobode

https://www.imdb.com/search/title/?genres=reality-tv&languages=de

17. Ljudi sta vam je imate rijalitije svugdje u svijetu i to one velikebratove i ona sranja gdje se samo svadjaju i jebu a to sto je u srbiji prepopularno zahvalite se mitrovicu koji je napravio imperiju od rijalitija

18. Ajde brt nemoj sad tu da mi kačiš mlake Cezarove linkove. Imaš i u Austriji rijalitije razne, tipa balkanske svadbe. To mi je otkrovenje bilo, gledaš naše tamo kako prave svadbu i neverueš. Dobro ajde ja sam se na ta sranja navikao, mada je 10x više kič nego ovde što bi odradili, ali ovi jadni Austrijanci stvarno nas gledaju i krste se ljudi.

19. Ajde krenimo od j springera.
    Nekad smo se zgrazavali posle prihvatili model

To sto negde ikad postoji rijaliti nije opravdanje i da mi imamo govno i da smo deo civilizacije. Kao i kladionice ili bordele

Medjutim nije rijaliti problem, problem je sto u rijalitiji nisu likovi koji izucavaju opet teoriju struna npr. Da geldali bi se i takvi rijaliti.

Prvi rijaliti u srb bio sa normalnim likovima u navecoj meri, onaj lik ljuba nesto mozgao po citav dan i sve proslo super. Bilo do jaja gledano.

Dakle ok volite rijalitije moze al da ucite pametne stvari i naravno da bi bilo gledano.

Madjari npr cenzurisu spotove zapadnih kurvi, a iste te kurve imaju i izmenjeni tekst za malo drugacija trzista.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.