U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Melk treba krenuti od toga da su srbija i bih nexus seljakluka, veci seljaci smo od hrvata i slovenaca npr pa zato to ovde i prolazi ali nije da to nemas u drugim zemljama samo manje je krezube populacije pa samim tim i manja popularnost tih sranja. Mi smo zaostavstina turaka, ostalo nam sve od riječi do muzike u tom melosu pa sta ima da glumimo tu neku becku gospodu
Opet se ljepse osjecam na ovom ovdje terenu našem nego u toj “kulturnoj” evropi ali da smo seljaci i primitivci jesmo i jbg zato i prolazi to a ne zato sto neki zli ljudi zele da nam to plasiraju mi vapimo za razonodom ali jeftinom razonodom
C, svi smo ista govna https://www.youtube.com/watch?v=OGOV6T_z_M8&ab_channel=SlavicPatriota
Brt slažem se da su naši rijalitiji odron, ali to je kokoš-jaje dilema. Je li kriv Pink što to emitira ili vlast što mu to dopušta? Ako je kršenje zakona, onda je vlast kriva jer ne apsi. Ako nije, jebiga.
A te emisije jednostavno ne bi postojale da ih ljudi ne gledaju. Vredi za bilo koji proizvod na tržištu.
Baš ljuto forumujemo, tačno mi žao što mi se spava. Laku noć, gospodo, do iduće čarke.
Vucic je tata, a svaki dobar tata ne bi trebo deci da pusta da gledaju govna na tv, da uprostim:
Ako ih vabis da glasaju a ranis govnima onda mu tu decu treba oduzeti
Imas svuda tih sranja kao sto imas i tamo, jedina razlika je sto nisu bas na go-to televiziji za svakog gradjanina, gde slucajno gledas to, nego su stvari koje biras da gledas.
Ima melkorova neistinita prica sa politikinim zabavnikom smisla. Ko zeli da gleda to, treba da ima mogucnost i to funkcionise, ali ne treba da postoji mogucnost da svako, slucajno naleti na to.
Znaci, ako imas pravo da na teritoriji srbije budes manje vise drzavna televizija, idu i neke obaveze uz to. Ako ih ne postujes niko te ne gasi, al gubis ovo prvo pravo i toliko.
Tolko je jednostavno
Što neistinita, stvarno sam ih odneo u kafanu. I čitali ljudi. Prethodno menjao sa komšom dva zabavnika za kurir i informer, otišao kući i spalio ovo djubre. Vraćam se posle i vidim on i čiča još jedan sede, ćute i čitaju zabavnike. Ljudi bi ih čitali da nisu 250 dindži neko 40, ko ovo djubre što košta. Tj da nema ovog djubreta, ili da se suzbija.
Bukv ko fazon u frizerskom dok cekas red, uzmes sta ti orvo pod ruku makar bila burda daaaj nesto da listam
Tolko je jednostavno
Jednostavno kurac.
70-80% sadrzaja se prati preko neta u srb.
Drzavna televizija ne znaci nista kao takva, rts nema rijaliti.
Sustina je doneti pravilo da se takav sadrzaj eliminise a ko ga obajavi platice kaznu i vozi nece emitovati nista vise. Kad se takav zakon donese onda ce biti discipline, do tada svejedno bilo na nac frekvenciji ili preko yt cegavec.
Jbt ispadne zivot nemoguc bez realitija jer celi svet to vec ima. Ne pricamo o struji koji klinac
Hahaha prejako al najsimpaticnije od svega sto niko više ne preispituje istinitost melkove price nego hvata neku poruku ili pouku koju ta situacija nosi
Ono mozda se desilo mozda i nije ali ajd da vidimo sta je pisac htio reci
Dj zex se sigurica pojacano drogira, ima vec x dana da nema zadruge na pinku sve je odlozeno.
Generalno jeste trenutak da se stvari pomere u neku stranu. Hapi nema realiti vec mozda dve god.
Sdruge strane sbb produkcija nam podvaljuje raznorazne druge posasti preko idj rasti relja droge pucacine autotjun muzike koji mladi gutaju vise nego farme i zadruge itd
To stoji, medijski ste u debelom kurcu, top 3 u evropi sigurno
evo ovaj sto vas predstavlja na evroviziji, veze nemam ko je lik ali nije dobro da djeca znaju za te spodobe a znaju sig
Da li biste pre putovali sami, recimo, na more, Azurnu obalu ili sa voljenom osobom?
Taj luke je isto produkt. Protoip sta poslati da bi dobili glasove. Sto se takmicenja tice on je super.
Nebuloza je sto uopste ucestvujemo i lozimo se.
Ja bi im svake godine tamo slao neke gusle i etno muziku pa nek se jebu
Jebem vas imam sliku sa tim zabavnikom, saću je potražim
looooool ovo vec mirise na rasnija i simpsonove
https://scontent.fbeg9-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/344540841_103540722743749_3964294462153504384_n.jpg?stp=dst-jpg_p1080x2048&_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=JyG0QIGtt8EAX8oGE_N&_nc_oc=AQny45DPIIgyxAcg-1I44cqhV2tVxGWUuGOffePg-A2Pt7hWowepLKs6ujxCm8Zk-0Q&_nc_ht=scontent.fbeg9-1.fna&oh=03_AdQWHH-CmgnufgdjdtlhVi5Y87sAvkIDBTBIeMeJd-bsYA&oe=648650B9
https://scontent.fbeg9-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/345669391_635802375066450_6036070179682741510_n.jpg?stp=dst-jpg_p1080x2048&_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=2C1CWIy2zvkAX8tnWf0&_nc_ht=scontent.fbeg9-1.fna&oh=03_AdQVfUe6a7keasFhZYAYyYlIrixo5wyO17bopGqQXBDP7w&oe=64863E21