Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Golf 4, dizel 1.9 TDI, DI crveno, kabrio...
Cela Bosna i Krajina njegovi
Valda Niva
Skeć
Imam osecaj da je neki bmw u pitanju, valda zato plidu nece kae da ne ispadne ljakse
U svakom slucaju hot stuff
Blizu si Caro, nije bmw ali je iz svetog trojstva njemackog
audi MOJ TI NAUDI
JA SKECHA A
Dobar, dobar
Mozda neki SL, ili bar SLK, CLK
Kuku da nije TT
A5 2.0 TFSI 2012
Oćeš snimati storije sarajevo noću dok pičiš kroz alipašino a u pozadini gruva Jala?
Pokušaću da suspregnem taj nagon
#enterpreneur #grind #workhardplayhard #gdesibilakacambioniko
https://n1info.rs/vesti/manje-interesovanje-za-fakultete-u-beogradu-na-masinskom-se-niko-nije-prijavio/
Plidumobil, V leto2023
https://images.app.goo.gl/vFX4J4eLRCLQDfk97
Nece djeca da studiraju kad vide da se bolje zivi od tiktoka nego od mašinstva.
Samo upališ lajv i govoris tapkajte ljudi saljite giftove koinse sve vas volim
Ok je da se smanji broj studenata, svaki konj moze zavrsi fax a sustinski je nesposoban za bilo sta.
Previse je mase sa fakultetom koja ne zna bas nista da radi, pri tome nakon srednje faks dodatno zaglupljuje i onesposobljava ljude.
Faksovi su postali leglo za izvlacenje para od drzave i zaposljavanje kojekakvih preko veze asistenata i profesora, nepotizam u fullu. Hobotnica koju treba razjebati.
Sve se svodi evo sine idi zavrsi falultet neces valda biti keramicar ili automehanicar
Zavrsi faks blejo do 26e nema poso kod mame i tate < keramicar oso u usa kupio deci poklon za 20k leto na maldivima
Slazem se djelimicno Caro, mislim da ta generacija glupana počinje od moje, jer smo svi kao fakultetski obrazovani a niko kurca ne zna da radi ni u struci ni van nje.
Ajd ja sam nesto uvijek kroz zivot raduckao pomalo uz moje pa me i stari svemu naucio ali generalno smo generacije totalnih duduka. Bojim se vremena kad moje i mlađe generacije budu primorane da preuzmu kormilo, otici cemo u konacni kurac tada.
Da nisu okolnosti kakve jesu a da smo mi isti mentalitetom, nestali bi kroz 5 godina.
A i ta prica o keramicarima nije prica o mogucnostima nego volji, objektivno malo ko zeli da se jebe s postavljanjem keramike ako ne mora, dosta ce ih izabrati da bleje ko konobari u kraju