Podijeli sa Vukajlijašima

1. A koji je auto u pitanju?

Golf 4, dizel 1.9 TDI, DI crveno, kabrio...

Cela Bosna i Krajina njegovi

2. Imam osecaj da je neki bmw u pitanju, valda zato plidu nece kae da ne ispadne ljakse

3. U svakom slucaju hot stuff

4. Blizu si Caro, nije bmw ali je iz svetog trojstva njemackog

5. audi MOJ TI NAUDI

JA SKECHA A

6. Mozda neki SL, ili bar SLK, CLK

7. Oćeš snimati storije sarajevo noću dok pičiš kroz alipašino a u pozadini gruva Jala?

8. Pokušaću da suspregnem taj nagon

9. #enterpreneur #grind #workhardplayhard #gdesibilakacambioniko

10. Nece djeca da studiraju kad vide da se bolje zivi od tiktoka nego od mašinstva.

Samo upališ lajv i govoris tapkajte ljudi saljite giftove koinse sve vas volim

11. Ok je da se smanji broj studenata, svaki konj moze zavrsi fax a sustinski je nesposoban za bilo sta.
    Previse je mase sa fakultetom koja ne zna bas nista da radi, pri tome nakon srednje faks dodatno zaglupljuje i onesposobljava ljude.

Faksovi su postali leglo za izvlacenje para od drzave i zaposljavanje kojekakvih preko veze asistenata i profesora, nepotizam u fullu. Hobotnica koju treba razjebati.

12. Sve se svodi evo sine idi zavrsi falultet neces valda biti keramicar ili automehanicar

Zavrsi faks blejo do 26e nema poso kod mame i tate < keramicar oso u usa kupio deci poklon za 20k leto na maldivima

13. Slazem se djelimicno Caro, mislim da ta generacija glupana počinje od moje, jer smo svi kao fakultetski obrazovani a niko kurca ne zna da radi ni u struci ni van nje.

Ajd ja sam nesto uvijek kroz zivot raduckao pomalo uz moje pa me i stari svemu naucio ali generalno smo generacije totalnih duduka. Bojim se vremena kad moje i mlađe generacije budu primorane da preuzmu kormilo, otici cemo u konacni kurac tada.

Da nisu okolnosti kakve jesu a da smo mi isti mentalitetom, nestali bi kroz 5 godina.

14. A i ta prica o keramicarima nije prica o mogucnostima nego volji, objektivno malo ko zeli da se jebe s postavljanjem keramike ako ne mora, dosta ce ih izabrati da bleje ko konobari u kraju

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.