Podijeli sa Vukajlijašima

1. Kako stoje stvari, samo Petresku scenario izgleda

2. Dokle god ne radi konopac ili streljacki vod ja nisam zadovoljan.

3. guraju se belo grlici i kesici medj cistu mladez donose nam slobodu ko davni dana

4. марина абрамовић: Српски студенти су хероји данашњице
    у јбт

https://ibb.co/NnTbjskk

5. S jedne strane sam odusevljen sto ovako veliki protesti i dalje nisu obojeni nikakvom strankom i slicnim govnarima koji su u 11 od 10 slucajeva podmetnuti, samo se srpske zastave isticu, ne moze ljepse bukv, godinama pricam kako ovo treba.

S druge strane sama ideja da ce da se ocisti politika u Srbiji i stekne neka nezavisnost od stranih obavjestajnih sluzbi mi i dalje zvuci kao sci-fi, kao da oces od kanalizacije da napravis apoteku.

Al dobro, nek guraju koliko god mogu, samo da ih ne zajebe neki ubaceni sedinenasedaj element, i bukv istorijski momenat, ne samo za Srbiju vec i za svijet

6. E da i video sam horde reditovaca koji

P U M P A J U
    U
    M
    P
    A
    J
    U

mali gadni sektasi najveci debili odavde su za njih dingospowi

7. vido stimelu brata i nogu kacam ico na pljeke

8. Srđan Nogo? Opet će ga uhapse

9. Raspravljali smo se sa autorom Car oko TV pretplate, još odavno, verovatno i ne pamti, mada je meni ostalo u sećanju, ali u svetlu sramnog izveštavanja RTS u zadnje vreme, možda je ipak bio u pravu.
    Evo priznajem.

10. jeste nogo, isprimo se el smo ga prepoznali

*prebitan politicki faktor

11. sustinski ova proglas govna marinike i belo grlice, sataniste abramovice i ostalu prozapadno komunisticku zgadiju treba izignorisiati i vratiti proteste u beograd, ocekujem povratnu setnju za bg u narednom periodu

12. мадона на причу ставила подршка протестима
    хвала сатанистима америке на подршци

13. васкрсните стаљина и доведите ким џонг уна да очисти ове говнаре од политичара
    а кад дође ђорђа мелони реците јој да нареди карабињерима стрељане напредњака у трсту

14. мадона на причу ставила подршка протестима

to je passe prica, sad ce svaka šuša podrži studente nebil sebe prikazala kao neki kurton u ćivotu

iskr predlazem studentima da se ograde od one svinjarije zvane noBelova nAgrAda za MiR koju dobijali kojekakve belosvecke uštve za širenje ratova i mržnje

15. а кад дође ђорђа мелони реците јој да нареди карабињерима стрељане напредњака у трсту

lol
    bukv samo cekam da italijani krenu plene imovinu kojekakvim vesicima i zobenicama el su ilegalnim parama kupili nekretnine po trstu

16. fazon pokraću glupe srbalje na max idem sad u trst da kupim viletinu so I beat the system hnjo hnjo

17. Kliknuo sam da vidim sta je. I procitao prvi normalno napisan clanak na Informeru u istoriji ove septicke jame koju neko zove novine.

18. i ostalu prozapadno komunisticku zgadiju

Šta ti smetaju, pa ti si komunista, Caro