Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Зовите друга Јатаганца!
https://i.ytimg.com/vi/-WbYy3MPQlU/hqdefault.jpg
Нажалост, жива истина.
Него, зар нећемо сви да гласамо за Војводу? Па онолики дочек смо му правили овде на форуму и сад да гласамо за издајника радикала, Вучића?
Stecajni upravnik = Stecanova majka jer ga je rodila pa zato upravlja njime ;) ili bar pokušava da upravlja jer je stecan nasilnik pa je neretko tuče
ahahhaa nedostajale su mi somijeve posalice :3
hahaahhaah
Dići će se ponovo radikali, ima dosta omladine koja je tek skoro došla do prava glasa, ne seća se Šešelja iz devedesetih, a danas je biti za Šešelja čist hipsteraj.
daj ba nasmej se na ovo shomijevo, šta si ozbiljan non-stop jbt brt :///
да, млађани хипстерај све трчи на гласачко место. у реду за гласање све:
пензонер->хипстер->пензионер->хипстер->пензионер->хипстер->коштуница
нема више места шешељу у политици, идеологије су мртве у србији. можеш и да видиш ко седи у скупштини и да претпоставиш како је тамо дошао.
Gospodine Arkan, Vi ste više puta navlačili čarapu na glavu, nego ja na noge. I kako da ne glasaš za takvog čoeka?
је л' то било у књизи "шта сам све рекао аркану док је био жив, а сад кад није, могу то свима да причам"?
Ne, nisam rekao da hipsteri idu da glasaju, već da će glasanje za Šešelja kod mladih doći od hipsterskog instinkta, jbg, ima ga kod svih. Kao, jebote, što je Šešelj retro... Ne budi lud... Žena mi radi u školi, klinci se masovno pale na devedesete, kul su im svi ti krimosi i paravojske, ludilo moda raspad zajebancija...
јбг, добро, за то ти верујем. али то на шта се људи ложе и ко им је кул или смешан и занимљив је углавном небитно на гласачком месту. мислим да то показују и резултати на изборима. цензус прелазе само оне странке које могу да ти "обећају посао", дају неку лажну наду и сл. то су избори код нас.
U emisiji mu nekoj rekao. Nije se Šeki nikad plašio da kaže šta misli. A i oduvek je bio vickast hehe.
Tačno se vidi da nisi nikad čitao njegova književna dela. Pa kakav je to nekreativni naslov? Gde je ono "ustaška kurva"? Kamo "galski picopevac"? Šta je sa "pederskim isprdkom"?
Moguće, ja učio iz skripte... :/
баш да видим да му је то рекао. мада се бојим да ћу наћи само како се он присећа шта му је све рекао у лице.
truce imas li favorita na predstojecim izborima ?
Misliš da pizde male drže uramljenog Šešelja kao ikonu na zidu, a na glasačkom mestu će da zaokruže Vučića? Jebem ih u mozak onda.
мислиш фаворита који ће да победи или за кога ћу да гласам?
A jbg, ja našao u pisanoj formi. Mada drugi ljudi su pisali, ne Šeki. Misliš da mu to ne bi rekao? Meni on baš uvek delovao kao da je dovoljno lud da kaže tako nešto. Mislim, kad je mogla Katarina Žutić da zajebava Arkana, što da ne može i Šešelj?
https://www.youtube.com/watch?v=YS9oiTZrKtM
Mislim da drugi, ili treći put vidim da se postavlja snimak sa Katarinom Žutić nakon priče kako je Šešelj umeo da mu odbrusi.
pobednika svi znamo hehe :)
nego ovo drugo