Podijeli sa Vukajlijašima

1. Nikola, ko je najljuća glava u KG?

2. Čuo sam za nekog Cezara ali možda grešim, retko sam u KG

3. Ja ne znam imena ni svojih komšija iz susednog hodnika, tako da ni za tog Cezara nisam čuo. Ne znam ko je najljuća glava u Kragujevcu, niti me zanima.

4. e, kako bih zapalio ove što viču "prvo nek nam naprave normalne uslove u autobusima, pa ćemo da plaćamo!!!!!!!"

u kojim autobusima se bre oni voze, meni je banja u koji god da uđem, ova sirotinja što najviše galami na busplus nema klimu ni gajbi, ni u kolima, a navikli šatro da je ima u svakom autobusu

evo u članku se žena žali da šipke nisu dezinfikovane

Da, ne pamtim kad sam se vozio nekim busom da nije Solaris limuzina koja meko prede. Takođe ne pamtim kad sam se vozio prljavim autobusom ili kad me je izdrkao bus da sam čekao neku nerazumnu količinu vremena. Sigurno da može bolje al s ozbirom koliko ljudi plaća prevoz, stanje je do jaja. #mrzimsirotinjuodvratnu

5. sad ima i jebeni električni bus. Beograd - Stokholm

6. ti se sprdaj, moje iskustvo je upravo ovako kako si ga napisao u šala postu iznad

7. ahahhaahhahahahahhaha pluščina za gvozdena i ovaj citat iznad

8. postao sam otac osmog djeteta

9. radjarde, nism siguran jesi ozbiljan. Nisam se ja šalio, ozbiljan sam bio.

Setio sam se još jedne popularne sirotinjske bus spike. A ŠTA BRATE KAD CRKNE BUS A JA OTKUCO KARTU OĆE DA MI VAŽI KARTA U OVOM DRUGOM ŠTO UĐEM ( to je bila spika pre ove vremenske karte )

Za ceo život mi se desilo ja mislim dva ili tri puta nisam siguran, da je bus imao kvar i da sam morao da izađem. Od jedno milion vožnji

10. sto sam procitao negde komentar satro ajde da organizujemo akciju, kupite one papirne bus plus otkucas i kad izlazis iz autobusa das kartu nekome sto ulazi sad u bus i tako da se napravi sistem da ne dajemo lopovima pare

11. Setio sam se još jedne popularne sirotinjske bus spike. A ŠTA BRATE KAD CRKNE BUS A JA OTKUCO KARTU OĆE DA MI VAŽI KARTA U OVOM DRUGOM ŠTO UĐEM ( to je bila spika pre ove vremenske karte )

AHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

12. DAJ BRT OTVARAJ NEKU TEMU O SIROTINJSKIM SPIKAMA I KAČI POSTOVE PLS

13. čuo sam za to armine to je bila urbana legenda beograda tamo negde 2003 lolo

14. kada gledamo american gangster jebem li te, sve odlazem jer zelim uzitak podeliti sa mojim velikim prijateljem i omiljenim bosancem
    veceras gledam mulholland drive, takodje zelim podijeliti patnju sa prijateljem preko drine

15. Bio je i onaj sajt gde si mogao da prijaviš gde i kad si video ridžveje

16. Moj ortak kupi nes, po mogucnoscu neki jeftiniji od 15din fazon, sipa pola kesice u solju, uredno presavije onaj visak omota, spakuje i sacuva ostatak za sutra. Davno nisam video veci lvl skrtarenja..

17. haha. prelepo komunalno organizovanje srba u cilju da budu što kvalitetniji cigani

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.