Podijeli sa Vukajlijašima

1. Da je fazon 15. vek sad, i da me pitaju da l će se i u 21. veku tripovati na patriotizam, kao iz topa bih rekao "hoće boleće ih kurac baš". Sad da me pitaš, da l će se ljudi ikad prestati tripovati oko patriotizma i majčice (random ime države), rekao bih neće nikad.

2. makarone daj crnca jbg

3. Otkud patriotizam u 15. veku, tad je bio fazon okupiš 10.000 ljudi, do bojišta ti pobegne 9.500.

4. Ko mi na Kosovu
    čuo sam da nas je na bojištu bilo 19

5. elem, povraća mi se kako Turci sebe dižu u nebesa u ovoj seriji Sulejman
    kao gospoda na dvoru, to sve čisto, odjela, ludilo
    borbena oprema u fulu, sve pod konac
    a bila gamad ciganska, najprljaviji narod na svijetu
    jesam u pravu Care?

6. Zapravo u Evropi je postojala izreka "čist kao Turčin" i mnogi evropski putopisci ih opisuju kao najčistiji narod na svetu. Fan fekt oni su iskorenili epidemije velikih boginja 2 veka pre Evrope.

7. Indijci prljaviji od cigana

8. A svakako da nije postojala država na svetu koja je mogla da se meri s njima u vreme Sulje

9. Bolje Turke imamo nego u Bosni haha

10. da nas nisu poducili malo za onih 350god ili kolko vec na sta bi licili danas majko mila

11. Inače mi je posebno zanimljivo što od svih sultana Srbi najviše pljuju po Sulejmanu, a on obnovio srpsku patrijaršiju.

12. Kod Cara je veoma pohvalna osobina što je momčić obrazovan i načitan, i ne koristi svaku priliku da sve što je upravo naučio drugima nabija na nos, kao neki.

13. kako je miki sta se radi

14. @Mickey Savage, sad možeš da me pitaš ono što si hteo. Možeš i na onoj tamo temi, možeš i ovde.

15. Zdravo, Armine. Evo, išo dograda na kavu, pokupio neke abrove i vratio se kući, u svoje autistično carstvo. Ti?

16. Otkud patriotizam u 15. veku, tad je bio fazon okupiš 10.000 ljudi, do bojišta ti pobegne 9.500.

Mislio sam random godine pre dve tisuće šesnaeste. Inače, ljudi pametniji bili tad očiju mi.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.