Podijeli sa Vukajlijašima

1. опааааааааааа

2. Ћерка: почиње да губи свест
    мајка: зајебавам те шта се губиш одма
    ћерка: добро је, сва срећа
    ћале: ћеро згазио га је камијон па смо ти дали срце и успу пресадили његов курац, ТИ СИ ЋЕРО ТАТИН СИН.
    Ћерка: почиње опет да губи свест
    ћале: е прије него што паднеш да ти кажемо још нешто, био је босанац. У ТЕБИ ЈЕ ИДЕЈА ДА ЈЕ БУРЕК САМО СА МЕСОМ
    ћерка: :пада на кољена и заузима позу зашто боже зашто и испушта необјашњиве крике: ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААФСАГФАСХАХС

3. ЗАААШТТТТТТОООООООООООООООООООООООООООООООО?!!!!

4. ај банујте овог манутд18, ем смара, ем спемује а да не причам о оној изјави да је тоше бољи певач од ИПЧЕТА и да се може да се јебе...

5. како смарате са тим ипчетом, црко да бог да!

6. Брате, већ је умро.

7. Брате, већ је умро.

Hahah, RIPČE.

8. Боли њих курац што ја за 4 године имам 10 ослобађајућих колоквијума.
    http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=09&dd=15&nav_category=12&nav_id=643339

9. знам спрдам се... :)

10. Logično, čim se nešto prihvati i okarakteriše kao korisno oni reše da počnu da dobijaju pare na tome lololo.

11. баш то, чим им треба начи даваће паре :))

12. Ako si dobar u nečemu nikad nemoj da radiš to besplatno, rečima Džokera lololo.

13. да, да цеди колко можеш лоло

14. Одгелдах баш јуче порнић оног Туђмана џуниора....брате, колико се лик трудио да га уваља, очекиво сам неки добар бенгбенг, кад оно...пре ћу на зоо тјубу наћи нешто квалитетно, него оно срање...90 посто времена је само његова гузица у кадру, очекиво сам да она његова фуха покаже неке покрете, нешто...СОН МИ ДИСАПОИНТ, ГО БЕК ТО РАША

15. Sanja Marinković je napisala knjigu.

16. vesnam
    Sanja Marinković je napisala knjigu.

Уме да пише? о.О

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.