Prijava

Ma da. Neka su oni civilizovani. Kakva gomila indijanaca...

Marcipal, lolo, čuo sam da je ova kurva što je pisala taj tekst, prenosila i neke stvari iz rata 99, da l' je bila tamo kao reporter, il' je pisala o tome pa odavno mrzi Srbiju..

Ja bih ipak bio na mjesto Holanđana umjesto na mjesto nas đe smo sad, pa da sam i ja tako necilvilizovan ka oni što su. Pa kod njih je legalna trava jebote, zar o njima nešto loše!?

Baksuzi. Kada hoće da lažu baš lažu. Gde je njemu kukast nos, znaju li oni šta je kukast nos. :)

Marcipal, lolo, čuo sam da je ova kurva što je pisala taj tekst, prenosila i neke stvari iz rata 99, da l' je bila tamo kao reporter, il' je pisala o tome pa odavno mrzi Srbiju.

Sada mi lakše, ja mislila samo neka glupača. :) A piše da je psiholog. Auuu.

Novinarka sere, to da, al je i u pravu kad kaže da "njegovi roditelji i navijači ne znaju pravila ponašanja na teniskim stadionima, već sve to liči na fudbalsku publiku".

Stoka smo narod, kad ćete se pomirit s tim? Stoko. :)

holandjani...sta reci,oni svi tako fini i lepi.

Čekajte, vi ste po tekstu jednog novinara (ženskog, a ženska novinarska pisanjija ne uzim previše ozbiljno) izgradili mišljenje o cijeloj jednoj naciji? JE-BO-TE.

Хахахаха, страшно.

Ахахахахаах умро сам

Medved je, prema priči meštana, nakon više pokušaja da ga izvadu iz bunara izašao sam

мааало ван контекста :)

šta je umislio ovaj policajac?
mada nisam čuo sve, loš je zvuk, zašto lik nije hteo da izađe iz busa?

није хтео јер оће да се вози докле је кренуо. а овај је умсилио да је неки курац, дете му јебем крваво.