Podijeli sa Vukajlijašima

1. Sistem te laže..

2. Jok no su bošnjaci

3. Bombas opet nije popio lek

4. Seselji su Hrvati, to je poznato. Dacic je Janjevac i delimicno Hrvat, sestra mu je Evica, u Zitoradju su dosli po prekomandi oca kojeg Srbi nisu hteli na Kosovu jer nije Srbin. Vucic je Musliu, to znaju svi valjda.

5. Bravo kazane za vraćene postere, ali mislim da je fer da ih vide svi... koja je fora da ih vide ljudi sa više od hiljadu glasova samo, kapiraš da gosti gledaju, čak i oni koji nisu članovi i neće videti ništa. Ako hoćeš vrati skroz, ovo je sranje.

6. и каквог је укуса вопс са аромом гована

7. и каквог је укуса вопс

Solidan са аромом гована

8. DA LI JE MOGUĆE DA JE NEKO OKAČIO DŽOA JEBENOG ROGANA NA OVAJ FORUM
    Svaka čast Miki za podkast ovaj je predobar, nego reci mi jel pratiš Rogana inače ili si samo ovo okačio jer je naduvao Ilona?

9. https://www.youtube.com/watch?v=Mlr7iqVVnBk

AJDE DA VAS VIDIM; KO REŠI ŠALJEM DE SAM GOLA

10. Od kad muževi ne tuku žene i učitelji đake ni đaka ni žena

11. Jel provalio neko kakva je razlika u kvlt šišanja od 300 din i bilo čega ispod, kao da je 300 magičan broj koji razdvaja lordove i kancer

12. Pogresna tema trebao si na raznorazno pitanje to ti je 3 dana sig

13. Kashof kad se javi to mora biti legendarno

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.