Podijeli sa Vukajlijašima

1. Nije to Lukas, viš da je Saša Matić.

2. E a vid na anketi pored cece srpske majke najviše njih glasalo za proeskog pa de ja živim

3. УПРАВО САМ ВИДИО 21 ТИКЕТ НА КОЈИМА СЕ НАЛАЗИ СИНГЛ
    ПОЉСКА-ЕНГЛЕСКА 2-X ...
    А НА СВАКОМ УЛОГ ПО 100 КМ ИЛИ ТИ 50 ЈЕВРЕЈА. КВОТА 12.
    УПРАВО САМ ВИДИО РАЗЛОГ ЗАШТО НИСАМ ДОБИО НА КЛАДИОНИЦИ ОД МЕДИТЕРАНСКИХ ИГАРА. УСТА ДА ИХ ЈЕБЕМ!

4. Jebem vas usta, ja sam ove figure gledo prije desetak godina u Prijedoru. I tad su bile kurtončina.

5. Ne znam gde da stavim ovo, da li u jadanje ili u hvaljenje pa eto ovde... skinuo sam sa neta Lukjanjenkove straže i čitam ih u elektronskom obliku na engleskom. Najboljeg ruskog pisca fantazije čita Srbin na engleskom. O, sudbino kleta...

6. Ne sviđa ti se Marija Semjonova?

7. Nisam pročitao, ali hoću, mada mi pomalo miriše na Sumrak sagu... doduše, i Lukjanjenko je kao Pračet bez humora :)

Nekako sam propustio priliku da kupim Stražu sumraka, a sad je rasprodata. Glupo mi da kupim komplet knjiga u kojem fali treća od pet, a Semjonovu ću staviti na listu za sledeće čitanje pa ako vredi kupiću ćerama komplet.

8. Semjonova je ok pisac, čitao sam Vukodava, vidi se da je studirala slovenske običaje (ili nešto na tu temu). Malo mi je beskrvno i feministički obojeno za jedan ep o tiraninu ali zanimljivo štivo, preporučio bih ga svakome ko se interesuje za slavistiku.

9. Mene je Straža oduševila, nisam očekivao od Rusa da piše toliko pitko (jebiga, odrastao na literaturi braće Strugacki i Jevgenija Zamjatina) - odgledao film pa ko velim da pročitam. Kratko i jasno: film je golo govno koje treba zanemariti jer koristi iz knjige samo nebitne delove, sve je pomešano i sve je zabrljano. Knjige treba čitati, knjige!

10. Nije Semjonovna nešto, malo suviše ima naklapanja, a što se tiče njene slovenske mitologije, nisam siguran da je to baš taj univerzum. Nekako mi je nepoznato.

11. malo suviše ima naklapanja

Generalno problem sa ženskim autorima SF & F žanra, sa izuzetkom Ursule Legvin koju štujem kao majstora.

12. Боље читајте дефиниције него те књиге.

13. Generalno problem sa ženskim autorima SF & F žanra, sa izuzetkom Ursule Legvin koju štujem kao majstora.

Da, stvarno, osim nje ne mogu da se setim nijedne.

14. Боље читајте дефиниције него те књиге.

E, ako ja ne čitam...

15. Има онај наш Зоран Живковић. ЕДИТ: Само да промени пол и ето доброг женског писта научне фантастике. лоло Јеби га, нисам сконт'о да је реч о женама.

16. Ima Sreto, ali on je muško :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.