Podijeli sa Vukajlijašima

  1. jebaću ti ja mamicu ustašku izdajniče

  2. leci se bolesniku rivotrila popij tablu citavu
    jadna zena tvoja i deca ako ih imas ako nisi izbaronisao

  3. haha ne ti ih imaš, ko će da legne pod malog ustašu i šiptara

  4. istorija se ponavlja...

  5. tvoja mama moze da legne pod mene

  6. Horor film u suštini: kineska nova godina, milioni kineza putuje bukvalno svuda po svetu za vreme tih praznika, zarazni su 7 dana pre ikakvih simptoma a smrtnost virusa je 10 %.

    Kineska vlada, po meni ovo sjajno hendluje, zatvaraju rupe maksimalno kolko mogu i gde mogu.

    Ja se naših bojim: mislim da će sada doći na naplatu negativna selekcija decenijska, selekcija po partijskoj liniji, selekcija nesposobnih na svim punktovima od carinika, kontrole na aerodromu, epidemiologa, doktora, ljudi koji odlučuju o karantinu + plus zemlja u tranziciji, mora da se radi nema slobodnih dana kod privatnika.

    Ako se jedan samo provuče iz Vuhana kod nas... na stotine će umreti, na stotine. U kombinaciji sa već žestokim gripom koji je stalno tu i godišnje uzme svoj danak... ovo Srbija kao država NIJE SPOSOBNA da reši.

    Ne širim paniku, ali sedite kod kuće koliko možete.

  7. Ne širim paniku, ali sedite kod kuće koliko možete.

    Čitam ovo iz gradske pošte i nije mi prijatno. A baš sam lepo ostao ceo dan u kući juče. Samo NEET life dok ne prodje ovo sranje.

  8. Hoce li pomreti vise od svinjskog, pticijeg i SARS-a? Mislim, posto su i za to dizali frku kao da je zombi apokalipsa, a na kraju kurac. Vise umrlo od regularnog nego od tih izvikanih.

  9. Da se razumemo: ako ne dođe korona kod nas, uzeće žrtava grip koliko uzme godišnje, uglavnom kod već bolesnih od srca i pluća. Retko kad sam video da umre neko iz punog zdravlja od običnog gripa, mada sam viđao i to.

    Ali, to je grip, naš kolektivni imunitet ga poznaje koliko god on da mutira sezonski, postoje vakcine i postoji lek tamiflu. I tu panici nema mesta.

    Koronavirus nam je potpuna nepoznanica. Nema vakcine i nema antivirusnog leka. Naš imuni sistem ga nije nikad video. Smrtnost 10%. Šta to znači: da ako se zarazi 1000 ljudi, 100 će morati na respirator... mi to kao država nemamo. Odnosno imamo, ali imas već i druge pacijente kojima je potreban iz milion drugih razloga. A tek što nemamo odgovarajuće prostorije da te ljude smestiš, tzv izolaciju, i nemamo kako da zastitimo med. radnike , oni skafanderi sto vidjate po kini na tv-u, mi to nemamo.

    U kombinaciji sa već loše opremljenim apotekama koje nemaju maske + prokleti srpski mentalitet "oću kurac da nosim masku da mi se smeju, daj slanine i rakije" + nesposobna vlast

    Potencijalna katastrofa.

    Jedino što nam je plus što smo slabo turisticki posećena zemlja

  10. Banana evropske državice poput nas i Kosova mogu da najebu: solidna populacija Kineza koji žive i rade tamo, plus vlasti ogrezle u korupciji i losa infrastruktura.

  11. Haha pa slabo turisticki poseceni a prosle god nas posetilo oko 120 hiljafa kineza

    To da l smo poseceni i koja je struktura tih turista platezna moc, da l su vikend turisti i sl. Nije tema.

  12. Msm generalno se ne slazem s tvojim pogledom, al sad sam se bazirao samo na ovaj deo oko turista

  13. Pa ako je nas posetilo 120k, Pariz poseti milion, to je igra velikih brojeva druže...