Podijeli sa Vukajlijašima

  1. imas 43 godine bolesniku bolesni

  2. 43 je broj i za godine, IQ i broj Pvt-ova koje poslao kaizenu u zadnja 24h.

  3. nemam, a nemam ni ajvara kuci, pa ako moze da mi pustis kilo

  4. Ja nisam video da je tilmo kacio sliku bombaseve zene

  5. Tilmo je pravi zlikovac. Ja ga ne znam ali sam primetio kako je nestasan. Ogresio sam se ako sam rekao nesto protiv tebe za taj slucaj. Tilma i tebe treba u isti kafez.

  6. srbi su takav narod da sve zaborave, tako da ce i ovde svi vrlo brzo zaboraviti kako im je bombas pretio i glumio silu i nekima cak pokusao da unisti porodice

  7. ajde ne seri anonimni iskompleksirani pederko

  8. ne može niko njegovo koprcanje zaboraviti jer će sam da podsjeća ljude da je retard.

  9. jeste, evo par kompleksaša jebote se sakupili ajde da ga sahranimo jbt, kakva je ovo uvreda da je još u životu, zašto svi ne dele moje anonimno iskompleksirano mišljenje da je debil... napušite mi se kurca jebeno inceli.

  10. a nije ni imao neke sanse od rodjenja da bude normalan lik kad su ga nazvali slavisa jbt

  11. hahaha ja sam jednom bledom slavisi cupao boginje nekim stapicem kad smo bili klinci

    slavisa me uvek asocira na lika kome se znoje nausnice cim se unervozi

  12. Izvedeno od korenа slаv+išа. Stara slavenosrpska imena. Izvode poreklo od opšteslovenske osnove “slava”, veoma produktivne u slovenskoj onomastici. Prenosno može biti značenja “na dobrom glasu, hvali”.

    nepojmljivo milenijalskom okotu sa grčikm i latinskim imenima - srbin, pravoslavac, grobar. avant-garde

  13. slavisha
    staro slavenosrpsko grobarsko ime

  14. Da ne davim vise, jedini, apsolutno jedini o koga sam se ogresio je Thilmo, kada sam stavio slicicu njegove zene, zato mu nisam rec rekao ni poruku poslao za moju. Tante za kukuriku.

    https://vukajlija.com/forum/teme/74896-slavisa77-aka-bombas?strana=3#post_4016583
    Da, nisi mu ni reč rekao što je okačio tvoj profil nego si brže bolje okačio njegovu fotku. Jel prođe dan jebeno da ne slažeš nešto hahaha.

  15. mislim da on najviše laže sam sebe jer pokušava svom postojanju dati smisao.

  16. A to moja se odnosi na njegovu sliku a ne na njegovu zenu. Pa ja mislim da to nije isto. A sto kaze dzonimir ni to nije tacno nego si uzvratio istom. Da ne kazem da je tvoja slika mnogo manja i da ne bi bilo lako potvrditi tvoj identitet ako te nadjemo u sapcu. Pitao sam kajzena za tvoju ip adresu u trenutku kada si rekao da si bio u srbiji i trenutno se vrsi preciznije odredjivanje lokacije u pu surcin jer imam prijatelja u surcinu nije bitno ja sam iz centra. Poslacu tri cak norisa sa palicama i skakavcima na tvoju adresu.

  17. ejj imas 40 i kusur godina i saljes majci nekog debila klinca sa interneta stvari za koje znas da ce da je istresiraju da nece znati gde udara, a pri tom si isto otac...gnjida slinava

  18. jel upoznat Kaizen da je bombasev saucesnik?? znaci bobmas trazi kaizenu mejlove i adrese i sranja od njega, ovaj mu daje i onda ovaj salje i vredja i preti....alo bre kaizen treba da odgovara za ovo jednako kolko i bombas

  19. Ma jok odao mu neko (to treba ispitati) njegov fb pa je odatle dosao do ostalog

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.