Prijava

Doktorsko povlacenje rucne

Meni ova priča pije vodu samo ako je u pitanju dete.

Pa ono, kad napravi neko sranje a roditelji odlče da ga ne ispresavijaju od batina. Nego krenu kontrapsihologiju, kao ti si dobar, ti to nećeš više, da oseti osećaj krivice.

Pa problem je u tome što je većina teških prestupnika imala sjebano detinjstvo. Po nekim istraživanjima svi vuku neku traumu iz najranijeg doba, za koju realno nisu krivi. Društvo je, samo po sebi, takvo kakvo je - tvrdo, sebično i sklono osudjivanju. Heroin, kocka, bilo koji porok - nije uzrok sam po sebi, već posledica. Žene u prostituciji mahom su prethodno, kao klinke, bivale zlostavljane, silovane...Žena kojoj ćale lupi samo jedan šamar u adolescenciji ima preko 70% šanse da se kasnije veže za nasilnika. Psiha je zajebana stvar. Lako je tebi i meni da kažemo - neka ga u zatvoru, sam je birao...Kada se nikada nismo našli u njegovoj koži. Norveška radi jako dobar posao po tom pitanju.

Melky zasxto volisx da izmishljash probleme?

Kad bi mi bar objasnio šta je uzrok tvoje homoseksualnosti, pa da kažem da si empirijski dokazao tvoju uzročno-posledičnu teoriju.

Daj norveski model do tancina objasnjen
Prostim jezikom

Mogu li kad poželim nekad po želji da dobijem ban?

Neznam koji mi je dupli, ali takođe želim i dupli da mi bude banovan, jer je težak i naporan poso da dok pišem na vuki sakrivam svoje tajne od ljudi u stvarnom svetu od kojih koji gledaju da me osuđuju, mnogo je lakše da izađem na neko mesto sa društvom gde mogu deliti tajne nego li da sedim pored kompjutera i u svakom trenutku strepim da onaj koji me osuđuje ili ko će se naći uvređenim otkrije moje tajne.Zbogom Piddu,Zbogom Bohore,Zbogom Mali Mujo,Zbogom Armin Van Buren,Zbogom Maestro,Zbogom Carle,Zbogom Thilmo itd....

https://youtu.be/7wrvwF6BKHc

vsjooo tak prostaaaa
shopping modni luk
ja zvjezda jutjub

Naučnici kažu da ova pesma posebno utiče na moždane talase, što je čini najopuštajućom melodijom na planeti. Ne bi trebala da se sluša prilikom vožnje ili rada sa teškom mašinerijom da se ti skladni moždani talasi ne bi pretvorili u ravnu liniju.

https://www.youtube.com/watch?v=UfcAVejslrU

https://youtu.be/ivfTNE9WDGo

jedan od najboljih akcija (i gol) svih vremena

није баш ново ал кида увек

https://www.youtube.com/watch?v=u47jewaB9jo

куд си то кренула
откривена таква XD

https://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=3185#post_4041583

Ne znam za to. Al sam probao "belu buku" kad mi je klinac bio beba. Neka fora sa frekvencijama koje ih smiruju, tipa tako čuju dok su u stomaku.

I upalilo je više puta za divno čudo.

https://youtu.be/2toppJsgStU