Podijeli sa Vukajlijašima

1. Melkijades: Agape za isfrustrirane

2. neko je skupljao pičkopaćenike sa mreže, ovaj je taj tip
    https://mobile.twitter.com/stanovnikzemlje

3. Dodjem ti ja u Srbiju juce, stanem na Gazprom pumpu kod Novog Sada da se popisam i dopunim tag za putarinu, odem na kasu da platim (tag, ne pisanje) kad ti na kasi pre mene placa gorivo Veljko Raznatovic. Mali je gradjen k'o Dzoni Bravo, samo ramena i ruke napumpani, dole nogice k'o u pileta. Reko ako je ovo bokser, ja sam veliki ucitelj nindza kornjaca. Bitno da je kasirka ustreptala k'o da je videla Colu.

4. većinu žena ne privlači ni izgled ni ličnost, samo društveni i ekonomski status. valjda prirodno tako jbg

5. Skuplja neko sličke za Euro 2020? Aj se menjamo

6. Sto lazes bata Sale kad sam ja u isto vreme video Veljka kako sa suprugom seta dete u kolicima po Kalemegdanu

7. većinu žena ne privlači ni izgled ni ličnost, samo društveni i ekonomski status. valjda prirodno tako jbg

Incelsko tesenje lol, slatko

8. Mali je gradjen k'o Dzoni Bravo, samo ramena i ruke napumpani

То се напумпао скоро, или ти имаш веома флексибилну дефиницију речи "напумпан"?

Колико знам увек је био грађен као сталак за инфузију, тешко ми је замислити контраст између горњег и доњег дела тела на онакву грађу

9. Ne znam brt al kapiram da su srpkinje ubedljivo najgore sa svojim bolescinama i svinjskim preterivanjem u svemu

10. jel se ovo vratio debil

11. https://www.youtube.com/watch?v=X55JPbAMc9g

америка превазилази себе

саут парк ција

снајка

12. Davide, prejako je ovo. Sad kad krenu jake samostalne 'mer'čke žene na obuku za CIAšice, jednom rukom kuvaju ručak i drugom šalju dronove na neprijatelje slobode i demokratije.

13. gambi hoćeš da se držimo za ruke :33

14. Kuči begaj, ranije legaj prika moj

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.