Prijava

хезно ružan sam, nizak, u banci nula, kita ko smoki. Naići će valjda jedna i za mene. Možda neka sa drvenom nogom i 3 sise. Černobiljka

imam ja brata ako oćeš

Slusaj care,to sto si debeo ili ruzan,visok,nizak,beo,crn,to sto ne znas da kazes neko slovo i nesto slicno,ne treba ni u jednom trenutku da te sputava od toga da uspes..poznajem mnogo gojaznih muskaraca koji imaju devojke i sve..pogledaj danasnje devojke,slomljene su,svaki muskarac samo razmislja kako ce da ih izjebe i sutne..ti budi drugaciji,bas zato sto si drugaciji..pokazi devojkama da si dobar lik,da ti nije vazan samo sex,da ih neces izneveriti,veruj mi da bi svaka devojka pre izabrala nekog debeljucu koji ce da je voli vise od sebe i koji ce umeti da je ceni,nego nekog zgodnog frajera kojeg ce da pokazuje drugaricama nekoliko dana,nedelja i onda kada dobije sta je zeleo i on ce naci bolju,jer bar ja mislim,da od lepse,postoji lepsa,od zgodnije postoji zgodnija..nadam se da sam ti pomogao ;)

kako su ovi pakistanci indijci prljavi

kako ide spasavanje svijeta

al da ako cete oko necega da se plasite to je ovo a ne vakcine

Lol celte pa ovo je presmešno najozbiljnije sad hahah, što se tiče ovog mog posta obratite pažnju na ovu izjavu od 5:50 minute znači lika zovu kao neke ključne glave u vojsci da utvrde šta se dešava e to bi već trebalo sve da nam kaže

Scousere dve reči:
Arizona audit

Ja da radim na kasi i da vidim Veljka usro bi se gledo bi samo u pod da ga ne uvredim da ne porazbija sve po lokalu. Nikad se ne zna sa budalom

bergase... znaš šta te sleduje. ne od veljka.

Tiktok trend sta rade svi i ti radi tako treba. Podrzavam.

Naplati, vrati mu kusur, izdaj racun, radis svoj posao, covece. Dosao je da uzme kafu za poneti i recimo, 7days kroasan, nije dosao da te ubije

Triforce još butthurt zbog Trumpovog poraza i halucinira o preokretu AZ xD

trifors nije valjda da ne znas za ovo, prave ga trej parker i mat stoun. prepoznajes valjda glasove iz south parka:
https://www.youtube.com/watch?v=9WfZuNceFDM

"Ja rekoh u srcu svom: Daj da te okušam veseljem; uživaj dobra. Ali gle i to beše taština.
2:2 Smehu rekoh: Luduješ; i veselju: Šta to radiš?
2:3 Razmišljah u srcu svom da puštam telo svoje na piće, i srcem svojim upravljajući mudro da se držim ludosti dokle ne vidim šta bi dobro bilo sinovima ljudskim da čine pod nebom dok su živi.
2:4 Velika dela učinih: sazidah sebi kuće, nasadih sebi vinograde;
2:5 Načinih sebi vrtove i voćnjake, i nasadih u njima svakojakih drveta rodnih;
2:6 Načinih sebi jezera vodena da zalivam iz njih šumu gde rastu drveta;
2:7 Nabavih sebi sluga i sluškinja, i imah sluga rođenih u kući mojoj; i imah goveda i ovaca više od svih koji biše pre mene u Jerusalimu;
2:8 Takođe nakupih sebi srebra i zlata i zaklada od careva i zemalja; nabavih sebi pevača i pevačica i milina ljudskih, i sprava muzičkih svakojakih.
2:9 I tako postah veći i silniji od svih koji biše pre mene u Jerusalimu; i mudrost moja osta sa mnom.
2:10 I šta god željahu oči moje, ne branjah im niti uskraćivah srcu svom kakvo veselje, nego se srce moje veseljaše sa svakog truda mog, i to mi beše deo od svakog truda mog.
2:11 A kad pogledah na sva dela svoja što uradiše ruke moje, i na trud kojim se trudih da uradim, gle, sve beše taština i muka duhu, i nema koristi pod suncem.
2:12 Tada se obratih da vidim mudrost i ludost i bezumlje, jer šta bi činio čovek koji bi nastao posle cara? Šta je već učinjeno.
2:13 I videh da je bolja mudrost od ludosti, kao što je bolja svetlost od mraka.
2:14 Mudri ima oči u glavi, a bezumni ide po mraku; ali takođe doznah da jednako biva svima.
2:15 Zato rekoh u srcu svom: Meni će biti kao bezumniku što biva; šta će mi dakle pomoći što sam mudar? I rekoh u srcu svom: i to je taština.
2:16 Jer se neće spominjati mudrac kao ni bezumnik do veka; jer što sada jeste, sve se zaboravlja posle, i mudrac umire kao i bezumnik.
2:17 Zato mi omrze život, jer mi nije milo šta biva pod suncem, jer je sve taština i muka duhu.
2:18 I omrze mi sav trud moj oko kog se trudih pod suncem, jer ću ga ostaviti čoveku koji će nastati nakon mene.
2:19 I ko zna hoće li biti mudar ili lud? I opet će biti gospodar od svega truda mog oko kog se trudih i mudrovah pod suncem. I to je taština.
2:20 Zato dođoh na to da mi srce izgubi nadanje o svakom trudu oko kog se trudih pod suncem.
2:21 Jer ima ljudi koji se trude mudro i razumno i pravo, pa to ostavljaju u deo drugom koji se nije trudio oko toga. I to je taština i veliko zlo.
2:22 Jer šta ima čovek od svega truda svog i od muke srca svog, koju podnosi pod suncem?
2:23 Jer su svi dani njegovi muka, a poslovi njegovi briga; ni noću se ne odmara srce njegovo. I to je taština.
2:24 Nije li, dakle, dobro čoveku da jede i pije i da gleda da mu je duši dobro od truda njegovog? Ja videh i to da je iz ruke Božije.
2:25 Jer ko je jeo i uživao više nego ja?
2:26 Jer čoveku koji Mu je po volji daje mudrost i razum i radost, a grešniku daje muku da sabira i skuplja da da onome koji je po volji Bogu. I to je taština i muka duhu".