Podijeli sa Vukajlijašima

1. E da, što se tiče ideje da bismo sa nuklearkom baratali sasvim pažljivo

Čuj sad ovo jbt.
    Nuklearku bi pravili kinezi eventualno, menadžment bi bio njihov mi bi dali samo zemljište i plaćali stranom investitoru 50 god dok ne zastari.

"Mi" pravimo nuklearku. Okeeeeeeeej.

*davali bi i subvencije

2. Vau Sevast. Definitivno imaju po koji slučaj i nemaju uopšte umrlih. Tako se reševa stvar. Ne znam zašto uopšte sad idu opet pod lokdaun - uključujući i Belgiju i Holandiju.

odlucite se dal se brojevi mrtvih namerno pumpaju ili smanjuju, ne moze i jedno i drugo jbg

3. Straight outa crvena zona.

4. Jesi dao šta u oktobarskom Zapato?

5. odlucite se dal se brojevi mrtvih namerno pumpaju ili smanjuju, ne moze i jedno i drugo jbg

Kako ne može.
    Kada treba da se umire od korone cifre su jake, kada ne treba onda su slabe.

6. Melkijades
    Jesi dao šta u oktobarskom Zapato?

Zašto drkate čoveka jbt jel toliki greh ne završiti faks koji kurac.
    Jbt nije čudo što ne dolazi čim proviri odma AA kolko do kraja AA jel dobar zet.

Ko bi normalan dolazio a žalili smo se da fali brat zap.

7. Jbt stratimira niste drkali koji je ono imao serem ti po faci nastup vs zap koji propagira ono u šta veruje.

Gori ste od najgorih antivaxera. Sam talog!

8. Sevast ja uvek držim vašu stranu što se tiče brojki. Poenta priča je da ispadate naivni ali to sebi ne možete da priznate pošto bi to zakomplikovalo priču a ti voliš da budeš psihički miran. Što je apsolutno ok, ali ne moraš po svaku cenu braniti nešto što ne stoji.

Barem priznaj, jeste vakcine nisu ni približno toliko efikasne koliko su ranije bile ali i dalje pomažu i ja sam zato primio. Ali nemoj mi te priče vakcinisane zemlje su rešile koronu.
    Neverovatno je da se 90 posto stvari koje su predvideli teoretičari zavere ostvarilo a Vi ste od onda kada je stigla vakcina promenili jedno 20 puta priču i što se tiče vakcina, njene efikasnosti, prenošenja zaraze, nošenja maski, kolektivnog imuniteta pa i same definicije vakcinacije.

Ali teško je to sebi priznati.

9. Ček Sevast jbt jel ne kapiraš da autoreiteti mogu da ucenjuju onoliko koliko god mogu.
    1914 leba, pa šta je bila 1914. Godina mira u svetu koji k.

10. Barem priznaj, jeste vakcine nisu ni približno toliko efikasne koliko su ranije bile ali i dalje pomažu i ja sam zato primio. Ali nemoj mi te priče vakcinisane zemlje su rešile koronu.

pa ovo sto sam ti poslao govori upravo to, ni predstavnici fajzera, sinofarma i ostalih vakcina ne tvrde da su 100% efikasne, sto bih ja to tvrdio?

11. Jedini izlaz iz situacije da se vratimo u normalnost VS

ne tvrde da su 100% efikasne

Ali tvrde da mogu da nas vrate u normalnost ako se svi vakcinišemo.

Okeeeej.

12. Malo traže potpis odricanja odgovornisti, malo ti prete otkazom ako ne primiš, malo ti govore da si zatucani debil, malo ti kažu da 3 doze nisu dovoljne, malo te opet zaključavaju.

Samo je potrebno naći psihički mir i prihvatiti stvari zdravo za gotovo.

13. Ne rekao si ništa nije 100 posto sigurno ali ovim ćemo rešiti epidemiju. A to nije tačno i imaš dokaze danas.
    Znam, ti misliš to je nauka iznedrila i ovo je maksimum što možemo u ovom trenutku - bez obzira što ti upoređivanje podataka i logika nalažu da zaključiš drugačije - ti si u fazonu ma ne bi nauka zeznula ljude - jel tako nešto?

14. Ček Sevast jbt jel ne kapiraš da autoreiteti mogu da ucenjuju onoliko koliko god mogu.
    1914 leba, pa šta je bila 1914. Godina mira u svetu koji k.

jel potrebno da kopam istorijske primere obavezne vakcinacije koja se nije desila za vreme svetskog rata?

da se razumemo, ja sam na vasoj strani sto se tice drzavne kontrole i nametanja, da sam vlast dao bih vakcinu onom ko oce, ko nece ne mora i cao, poenta je da ovo sto se sad desava nije novoosmisljeni metod za pokoravanje slobodnog sveta jer:

1) kao sto si i sam primetio, slobodni smo do kurca ionako
    2) da je cilj neko dodatno pokoravanje, ima daleko ucinkovitijih i laksih metoda
    3) kao sto ovaj primer pokazuje, drzave su jos pre vise od jednog veka (kad ih je generalno boleo kurac za to sta pojedinac radi u svom zivotu mnogo vise nego sto ih boli danas) bile spremne na ovakve mere

15. 2) da je cilj neko dodatno pokoravanje, ima daleko ucinkovitijih i laksih metoda

Ne postoji direktniji kotakt od medicinskog sredstva. To je ono što se kaže "pod kožu".

Slažem se za sve ostalo.
    Dobrovoljno zavrtanje rukava pod parolom vlastodržaca zarad ličnog dobra ne može dati neki valjan rezultat.

16. Znači znaš da nešto debelo ne štima i imaš podake koji pokazuju da je to tako ali većina ljudi ne može da prihvati da bi ih neko izigrao na taj način.
    Jednostavno, kako Zapata reče, takav svet bi bio svet u kojem ne bi vredelo živeti. I onda hvataj se za šta god možeš samo da ne dođeš do te istine da ovaj svet vode vrlo zli ljudi i da se igraju i sa našim zdravljem.

17. I naravno, ti ljudi misle na mene. Zato su naučnici. I ovo razmišljanje mi je baš naivno.
    Pa kao da taj naučnik nakon završenog školovanja može da napravi svoj naučni centar i počne da spašava ljude od raka i slično.
    Ne, on ode u neku od cenjenih proizvođača medicinskih sredstava poput Fajzera i tu gradi karijeru. A u toj kompaniji on nema udeo, već imaju ljudi poput Bila Gejtsa i sličnih.
    Tako da on tu radi slobodno do mere koja mu se dozvoljava.

18. Samo je potrebno naći psihički mir i prihvatiti stvari zdravo za gotovo.

Ne zdravo za gotovo, vec da skontas da je napredak covecanstva od zivotinje do moralnog savrsenstva put koji traje i trajace milenijumima, da ima svoje uspone i padove i ne ide uvek linearno, i da je tebi zapalo da budes rodjen u momentu kad je covecanstvo od tog cilja jos uvek dosta daleko (ali s druge strane, mogo si imati i mnogo manje srece ako cemo realno). Sto dalje vodi ka tome da treba da se pomiris ne sa nepravdom, vec s tim da dok dises neces ziveti u pravednom i dobrom svetu, da smanjis ocekivanja u zivotu, ali da je ono sto mozes da uradis da pod jedan das svoj skromni doprinos koliko mozes u datim okolnostima, a pod dva ne dopustis da te svaka nepravda koju vidis opsedne. Tebi to deluje kao okretanje glave, al zapravo je oslobadjajuce i daje ti mogucnost da hladne glave zapravo i uradis nesto od svog zivota sto moze i drugima da koristi. A ako te obuzme neka nepravda toliko da samo o tome razmisljas - analiziraces je iz svih uglova do kraja, al sanse su da nista neces uraditi. Svet ima vise od toga ako danas posadis jedno drvo, neko ako na forumu vukajlija izneses sve dokaze o Epstajnovim zlodelima.

19. Stvarno smo ispali degenerici. Trebalo je odmah svi po tri komada da roknemo, i kad ljudi nastave da se razboljevaju i umiru, da umlatimo govnjivom motkom sve što je ikada pomenulo virus, imunizaciju, novu normalnost i ostala sranja. Šalim se malo, dobri su, nema šta. Uvek ostave odstupnicu sebi, bilo bi - jbg nisu se svi vakcinisali u isto vreme, ne može se naštanca 30 milijardi komada za sve, rezervoar zaraze u Africi i Aziji, mutira čudo i šta mi tu možemo, daj još koju ljubi bratut.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.