Podijeli sa Vukajlijašima

1. Srbija - protektorat, kao i većina ako ne i sve zemlje planete. I one koje nisu klasične kolonije su taoci svojih vlastodržaca.

To uvek treba imati u vidu kada pizdimo na nekog političara ili lekara koji propagira obaveznu vakcinaciju, eksploataciju zemljišta ili prodavanje državne svojine zarad vlastitog interesa.

2. dobro da, u ovom konkretnom slucaju

al problem je sto ce ovo sad da vazi za sve ostalo, ko god se nadje na lokaciji koja je nekom investitoru interesantna, najebo je

3. jbg isto se to desilo i sa našim organima.
    Po automatizmu smo postali donori osim ako se ne izjasnimo i overimo da ne pristajemo na to, a taj deo ne može da se odradi jer ne postoji procedura.

Jbt organi suštinski nisu naši, o čemu dalje pričati.

4. Cara™
    jbg isto se to desilo i sa našim organima.
    Po automatizmu smo postali donori osim ako se ne izjasnimo i overimo da ne pristajemo na to, a taj deo ne može da se odradi jer ne postoji procedura.

Jbt organi suštinski nisu naši, o čemu dalje pričati

sta lupas, druze?

5. Organi nisu naši, nebo nije naše, zemlja nije naša, voda se plaća svakako. Imamo privid države, slobode i demokratije. Plaćaš porez na "svoje" nekretnine i pokretnine.

Život privida i osećaja slobode kada kupuješ fensi pivo ili voziš dobar auto. To je taj level slobode. Slobodan sam da odem u bioskop da pogledam američki neandertalski film ili na javnom servisu da gledam opet neki lobotomirani holivudski treš.

A imaš i najveću slobodu, hoćeš astru, fajzera ili putina.... sloboda izbora

6. sta lupas, druze?

95%+ populacije to ne zna. Ne čudi me tvoj kometar.

7. Ђес Цара мађијо

8. Poz Šalabeeee rođeni!!!

Vidim sve što treba lepo napreduje.
    Nemoj za kafanu da me razočaraš? :D

9. Kakvi organi

https://balkans.aljazeera.net/teme/2018/7/19/svi-gradani-srbije-postaju-potencijalni-donori-organa

Svi organi!
    Ne znam za čmar. Čmar je izuzet. Ima neka prava dok su bubrezi u teškoj buli i srce.

10. Brt, da je to tako lako...

11. Ni bebu nije lako ukrasti iz porodilišta...

12. Ma drugo je to, ipak veca logistika treba da nekom ukrades bubreg lolo

13. Jedino što je lako i što se do sada pokazalo u praksi jeste da vakcinacijom eliminišemo covid i postižemo kolektivni imunitet a samim tim pričamo o koroni u perfektu kao Nemačka, Danska i Portugal danas.

14. Zapata catching strays

15. Ejduse ajde nemoj da teraš Zapa sa sajta svako malo jbt taman se lik vrati ti odma gorko.

Daj malo veselja. Zajebi.

16. E da, što se tiče ideje da bismo sa nuklearkom baratali sasvim pažljivo https://rs.n1info.com/vesti/rts-eksplozija-kod-bubanj-potoka/

17. Neću, izvinjavam se. Zapata, jel možeš još da se brčneš ili je već postalo previše hladno dole kod vas?

18. Vau Sevast. Definitivno imaju po koji slučaj i nemaju uopšte umrlih. Tako se reševa stvar. Ne znam zašto uopšte sad idu opet pod lokdaun - uključujući i Belgiju i Holandiju.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.