Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ali prevashodno je živeo...
Ono kad si gastos hotul level i svaka prica van komp/work besmislice ti bude kolor tv
Melkore malo lakse sa dogadjajima. Ljudi se uzbude kad cuju true lajf storije.
Znaci samo nubovske gikovske net pricice da momci ne dozive veliki nadrazaj u ceonom reznju.
Stavi na profil ono da moze biti nelagodno, flesing images...
Eventualno neka prepicka sa neta
Aj bre Caro ne jedi govna, gle čuda batica rešio da pobegne u Beč od bahatosti i tamo Bekuta pevala, jako mudo. Tragedija, što je u gradu od dva miliona stanovnika pevala pokuša. Ako je hteo da beži odavde zbog muzike, bolje da je pobegao na jebenu šar planini i uzeo ovce, nego u bilo koji grad Evrope.
I menja mi se od tog real life sranja, uau gomila depresivnih zombija hoda okolo, nismo znali jebeno. Pa jebeno je procentualno više depresivnih zombija na netu, pogotovo na ovom stanju od sajta, nego na ulici, sa druge strane, Melk zna gomilu sjebanih sudbina. Pa kako jebeno da ne zna, živi u prokletoj Vojvodini. Kad me muka nanese da zađem u tu vašu ravnicu, posle petnaest jebenih minuta vožnje po toj jebenih stepi od zemlje mi dođe da slovima sa litice, ali kurac, nema.
Što se tog slepca tiče, da se vratimo na njega, podjednak krindž, ako ne i gori se sluša svuda u svetu, druge stvari definišu. Kolicinu bahatosti i kretenluka u drugim zemljama, a ne kultura tamošnjih ljudi i to što su Nemci, Austrijanci ili neka treća govna. Svuda je ista stoka, samo što skup različitih istorijskih faktora utiče na to kakvo je stanje u kojoj vukojebini trenutno.
Bukvalno, kurčina je na celom svetu, jer gde god da zabaciš svoju telesnu, onog trenutka kada to postane tvoja gajba, problemi te lokacije, naroda, države, postaju i tvoji, negde je to borba za egzistenciju, negde nedostatak elementarne društvene organizacije koja hteo ne hteo jeste neophodna, negde depresija, i jebeno od toga ne možeš dalje, ljudski rod je jedna jako sjebana sorta, koja smrdi na planeti i nanosi štetu, i tu prazninu generalno krpu kako zna i ume, stvarima koje su ili manje ili više trivijalne, a na kraju dana, sve su trivijalne, jer ćemo ionako svi da pocrkamo u nekom trenutku. Možete da tripujete neku svrhu preko globalnih zavera, ličnih uspeha i jedenja govana, ali na vremenskoj pravi, sav doprinos koji je na kraju ostavio Tesla ljudskom rodu je skraćen životni vek vrste za jedno par miliona godina. Možda su od njega profitirala neke morske sase ili tako neki kurac, jebem li ga.
Sve u svemu, jebeno se sve na kraju dana da radiš šta hoćeš, zadovolji svoje nebitno dupe čime god, slatkišima, jogom, natovarenim bogatstvom, tako što ces na trenutak zbog love misliti da si nebitan Ili bilo čim drugim, i ne seri okolo.
Bukvalno, nerviraju me užasno ta proseravanja, "there's a world outside", zajebi komp i ostalo, jer su samo proseravanja, i taj Hotul mora da jede neka govna napolju da bi preživeo, koliko i ti, i taj Hotul svaki dan po leba izadje u isti svet u koji izadjes i ti, zajebi te woke priče i ta sranja.
Gomila Srba sa kineskim telefonima i pejsmejkerom zarađenim od krmetine i piva tripuje kako će neko da ih čipuje i poznaje svet koji jedan nolifer tipa Hotul ne zna.
Baki, u toj postavci, Hotul sa svojim životom na internetu više poznaje svet i u skladu je sa svetom trenutno nego deluzivni proliferi koji tripuju posebnost jer okopavanje kanale. Zajebi.
Hotule izvini brt, ne znam jesi li nolifer ili jok, samo pratim narativ ovde, pa mi je tvoj nick samo placeholder za genetičkog lika.
Sir, this is a Wendy's
Haha sta se desava
Ja se Reme ne bih vraćao sa Sejšela dok ne prođe ovo govno
Ne bih ni ja brt, da se ne mora raditi i da mi posao ne zahteva pun kurac hardvera, lolo.
https://nova.rs/vesti/drustvo/koncert-niske-filharmonije-pobeda-nad-koronom-otkazan-zbog-korone/
јбт ладно ми искачу мајнд контрол рекламе изађи на референдум и заокружи ДА
ахахахах као европске интеграције долазак страних инвеститора ЈБТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ који курац алооо бајдене може једна атомска на насс
idem na referendum stiskam NE.
Električni automobil - najveća prevara koju je svijet ikada vidio?
Da li je nekome ovo palo na pamet?
"Kad bi svi automobili bili električni... a trebali su zaglaviti u trosatnoj gužvi na hladnoći snježne oluje, baterije bi se sve ispraznile, potpuno
Jer u osnovi nema grijanja u električnom automobilu.
I biti zaglavljen na ulici cijelu noć, bez akumulatora, bez grijanja, bez brisača vjetrobranskog stakla, bez radija, bez GPS-a za akumulator sve istovareno, ne mora biti lijepo.
Možete pokušati nazvati 911 i zaštititi žene i djecu, ali oni vam ne mogu doći pomoći jer su sve ceste blokirane i vjerojatno će svi policijski automobili biti električni.
A kad ceste blokiraju tisuće natovarenih automobila, nitko se neće moći pomaknuti. Kako se baterije mogu napuniti na licu mjesta?
Isti problem i tijekom ljetnih praznika s kilometarskim blokovima.
Mogućnost održavanja uključene klime u električnom automobilu ne bi bila na redu. Vaše baterije bi se napunile u trenu.
Naravno da o tome ne govori niti jedan političar ili novinar, ali eto što će se dogoditi.
Tekst slobodno preveo ja, preuzeo Marian Alaksin (Češka Republika)
nači samo bmw 2.0 tdi 220ks nov nov nov 96o
K O Ž A
O
Ž
A
Benzin majka
Srbija prva u Evropi po broju dece obolele od raka.
Dečiji rak je jedan od najčešćih uzroka smrtnosti dece, a po istraživanjima "The International Agency for Research on Cancer" iz 2015. dečiji rak je porastu.
Broj dece obolele od raka je u porastu
Od sedamdesetih godina prošlog veka je taj broj, globalno za decu od 0-14 godina, porastao sa 165.000 na 215.000, a za tinejdžere od 15-19 godina, godišnje je broj novodijagnostikovanih 85.000.
"Verovatnoća da dobiješ na lutriji je jedan u 175 miliona, verovatnoća da dete dobije rak je 1 u 285", saopštilo je Udruženje izlečenih pacijenata "Mladica".
Pretpostavlja se da je taj broj i veći, jer mnoge zemlje, kao što je Srbija, nemaju registar za rak koji prati ovu populaciju. Srbija je prva u Evropi po broju dece sa rakom.
"Dečiji rak je manje učestao nego rak kod odraslih. Stopa preživljavanja je veća kod dece nego kod odraslih. U razvijenim zemljama stopa preživljavanja je 84 odsto. U Srbiji je oko 70 odsto. Veća stopa preživljavanja 'je po visokoj ceni', jer ostaju posledice lečenja", navodi se u saopštenju.
Iz tog udruženja pozivaju sve na edukaciju i stvaranje uslova koji će značiti: ranu dijagnostiku, lečenje i dugoročno praćenje posledica lečenja.
Briga o bivšim pacijentima i njihovom zdravlju u godinama posle lečenja je jednako važna kao i lečenje.
Po evropskom strateškom planu za decu i tinejdžere sa rakom se ove dve stvari izjednačavaju, jer 95 odsto mladića ima neku dugoročnu posledicu - problemi sa srcem, sterilitet, pojava sekundarnog maligniteta.
Eo ja kazem opet vaca jer od prvog dana se zdrav organizam napada inkognito agensima.
Ofc ima i do cipsa, koka kole, televizora i mobilnog.
Od zdravog vazduha i zdrave misli nema
https://www.youtube.com/watch?v=BH2yMc7PBRU&ab_channel=Anjunadeep
https://www.youtube.com/watch?v=0U_PUbQGA4U
izaslo mi ko random video na jutubu. nije namesteno ili glumljeno
Jedna za jovora i malog mujicu od nas sa druge strane https://youtu.be/-vD_BGtcVHE