Podijeli sa Vukajlijašima

  1. isaple mi oci od kompa danas, Izbuljio sam se zesce. puno mi lakse na kompu kada odradjujem nesto kada imam aktivan bekraund nego kada samo radim to sto treba da radim..

    vecu kreativnost ispoljim na ovaj nacin.

  2. sta, izduvas se ovde, pa radis? :)

  3. Paralelno, kako kad. Obicno uglavnom samo kenjam

  4. znači sereš čitav dan

  5. Samo kad se logujem

  6. Ovo sa muškarcima koji se takmiče u ženskim sportovima je sjajno. Da se već jednom dogovorimo oko toga da nism jednaki već su muškarci jači, brži, agilniji itd. Makar poslali nekog tamo anonimnog šupka koji je bio četriiljade šurnaesti, ima sve da vam osvoji.

  7. baš me čudi što se ženske trandže ne takmiče sa muškarcima.

  8. to moze da prica samo neko ko je ziveo na marsu ili se nikad nije bavio nijednim sportom.

    bukvalno, svaki sport gde se trazi snaga a ne tehnika, random muskarac da trenira god dana pobedce zenu koja se tim bavi ceo zivot. nije prica o politickoj korektnosti, biologija je jbt, musko je u poredjenju sa zenom, na najbukvalniji nacin dopingovano steroidima odmalena, prirodno.

  9. Pa dobio bi batine

    dobila*

  10. mozemo da jedemo govna do prekosutra kako nije tako, ali tako je. i jebeno nije ni malo fer da neko isece kurac i da se takmici sa zenama koje celi zivot treniraju neki sport.

    ok, nije bitno, liberalan sam, promeni pol ako se ne osecas kao muskarac, al nemoj se u procesu popisati po svim zenama zato.

  11. ALO MOLIM MALO MANJE VERBALNOG NASILJA PREMA TRANS OSOBAMA. OVA JAKA ŽENA NIJE TO ZASLUŽILA. IZVINJAVAM SE AKO UMESTO "ONA" KORISTI ZAMENICU "ONI". KAKVI STE TO ALOOOO

  12. Sport kao varijanta vitestva je toliko obesmisljeno da sluzi doslovno hotulima da ubiju dan i nadju utopiju da ne pobesne

    Kanal jebeni.

  13. kome ti jebeš mater kelte? svi se slažemo da nije fer da se muškarac takmiči sa ženama.

  14. neko isece kurac

    A sto bi seko. Dovoljno je da je u procesu secenja. Ne mora nikad.

  15. pa seku ga jer su umislili da će im to napraviti ženski polni organ, a ne otvorenu ranu.

  16. Kako ste zatucani. Uskracujete pravo zeni da se takmici. Balkanci...

  17. ISECEM VAM JA MALO KEVU KURCEM PO CELU

  18. i jebeno nije ni malo fer da neko isece kurac i da se takmici sa zenama koje celi zivot treniraju neki sport.

    Ko ih jebe. Ni ultrafeminizam se nije pobunio protiv toga što trandža prebija žene u oktagonu, jer pokret i nije u službi žena btw. Lepo je da sve to razgraničimo.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.