Podijeli sa Vukajlijašima

  1. ovo gore što sam rekao se odnosi na tebe i na još neke ličnosti odavde.

  2. mesni ne znam dal sam praviš te avatare ili odakle ih nabavljaš ali svaki je pobeda

  3. sve je teže i teže ih naći na internetu, ovo će vrv biti poslednji i moraću ih sam praviti u budućnosti.

  4. Ovaj je sa interneta, i isti je Maksa iz metroa što radi na hlađenom.

  5. to je Đorđe Flojdević.

  6. Ja Lukasa baš volim svakako al ovo mu je bez obzira opasno dobra pesma

  7. Preporuka:

    Ući na profil autora ćirko91.

    Ući na "postovi na forumu"

    Pustiti daft punk- giovanni giorgio

    Ogromnom brzinom skrolovati stranice na dole bez čitanja, uz ritam muzike.

  8. sta ih boli kurac, tamo deca dizu kredite po 200-500k$ da plate studiranje, knjige, troskove na univerzitetu i bogtepita sta sto otplacuju posle dok su zivi, univerziteti im predaju sta oces.
    ispunjava ovo sve uslove da bude predmet, ko i sve druge filozofije. ima zajednicu, "istrazivanja", knjige, sta oces. popuni ucionicu, svako od njih 50ak do 100k godisnje samo za uslugu da uci o tome, i teraj.

    te humanistike i slicne "neupotrebljive" stvari na fakultetima su uvek bile malo upitne, koliko je ta nauka nauka, i koliko je taj profesor profesor.

    ovo neupotrebljive ne kazem kao nesto pogrdno, imas jako korisnih, lepih neupotrebljivih stvari koje su neophodne za zivot, al ne postoji objektivan nacin da ih kvalifikujes. na foru sto je ovo moje gore od tog tvog.

  9. predmet: marksizam na nasim univerzitetima. predajes materijal i tumacenje iz 4-5 knjiga max kao nauku. profesor ko pop ucenici ko na molitvi. ustvari gore, pop se i dohvati nekad filozofije i pitanja, ovi tesko uz budno oko sauronovo.

  10. Fino si se nalupao za marksizam od 4 5 knjiga, samo Zizek je napisao fazon 5x toliko na tu temu a da ne pricamo o ostalima. Ima tu gomila sranja u humanistickim naukama tipa gender studies, nije da nema, al mojne da radimo melkora ovde sad bas

  11. ovo neupotrebljive ne kazem kao nesto pogrdno, imas jako korisnih, lepih neupotrebljivih stvari koje su neophodne za zivot,

    kako su neophodne za zivot ako su neupotrebljive? valjda ako su neophodne po definiciji su upotrebljive/korisne

  12. Fino si se nalupao za marksizam od 4 5 knjiga, samo Zizek je napisao fazon 5x toliko na tu temu a da ne pricamo o ostalima. Ima tu gomila sranja u humanistickim naukama tipa gender studies, nije da nema, al mojne da radimo melkora ovde sad bas

    lakse malo cegevara, ne pricam o marksizmu kao delu humanistickih nauka nego predmetu na yu fakultetima 60tih i to.

  13. a za ovo drugo, bukvalno sam to napisao sto kazes, nisi ni procitao, ili si citao sa predubedjenjem sta pise

  14. jedino kazem, sto "beskorisnija" (sevast triger alert) nauka to teze objektivno ceniti kvalitet. tako da ako ima dovoljno budala i istina ce biti glupa

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.