Prijava

Do tebe Šmo ništa, posle tebe istorija.

kolki je tvoj iq melkore?

bukvalno svim ostalim sto imas ili znas si se pohvalio ovde, ukljucujuci i golisave slike, pa mi cudno da nikad nisi tim

121 po Veksleru. Onu mensinu glupost nisam radio, a i plaća se. Inteligencija je težak krst i talant, naročito ako sa njom ništa ne učiniš.

Imaš fazon 9 tipova inteligencije, IQ je samo test dal si debilčina ili ok, na ostalom treba sam da radiš i prepoznaš talenat. Džaba visok IQ ako ga trošiš na razonodi dok neko s nižim korača ka ozbiljnom dostignuću

to neki oficijelni test si radio?

u kom percentilu te to ubacuje, ne znam tog vekslera i kako se racuna tu, ovo za percentil jedino sigurno

Džaba visok IQ ako ga trošiš na razonodi dok neko s nižim korača ka ozbiljnom dostignuću

Zavisi od toga šta smatraš ozbiljnim dostignućima. Ozbiljno dostignuće je rešiti Poenkareov problem, no isto tako i podići i vaspitati troje dece da budu zdravi, pravi, čestiti i školovani ljudi. Što se tiče nauke i tehnologije, svako ozbiljno dostignuće stvara podjednako (ili čak više) ozbiljnih problema. Fišer je svoj dar straćio na šah, no možda je tako i bolje, jr mogao ga je posvetiti vojnoj industriji. Inteligencija prečesto nosi sobom i nesreću, kajanja i nemir, razaranja...Nisu nam potrebni inteligentni i uspešni već dobri, čestiti, trpeljivi i čovekoljubivi.

to neki oficijelni test si radio?

u kom percentilu te to ubacuje, ne znam tog vekslera i kako se racuna tu, ovo za percentil jedino sigurno

Aha, oko 4.5 sata koliko se sećam. Fenomenalan je test, krajnje zanimljiv pre svega. Sve se to moj Celte svodi na staru dobru ko ima veći, pa ih isučemo da se junački ogledamo i merimo. Ne znam koliko je bilo koji od testova jasan i egzaktan pokazatelj, jer što reče Pildu postoji više tipova inteligencije, i varira zavisno od životnog doba, toga koliko si spavao, šta si jeo...U suštini na svemu tome može da se radi.

Samo 121 LOL

vodi racuna, to je mereno u kelvinima

Ali da, ako nadješ negde da možeš da ga radiš profi a za male novce - idi, odlično je iskustvo. Jako je dobro koncipiran test. Onaj mensin kad sam video sa 20 - 40 slika koje moraš da rešiš, baš sam se skenjao.

Ozbiljno dostignuće ne mora biti materijalne prirode melk, ne mora se mjeriti novcem, moze biti umjetnost, sport sta god ali vazno je da prepoznas to.

Nazalost ljudi sa visokim iq ne moraju da prepoznaju svoj talenat i to je porazavajuca cinjenica, dok neko s nižim može. Na kraju je ipak sve do pojedinca. Uostalom, Edison je imao manji IQ nego ti pa zajeba Teslu inteligentnog

Imao je druge, preduzetničke veštine, i dobro je vladao njima. Mask nije genije, ali geniji rade za njega. Svako ima svoje mesto pod suncem.

A ti smokljo, kolko imas na mensinom testu, jel si probio skalu?

"Fišer sreca sto je otisao u sahiste, mogao je u vojnu industriju"

Lik ima shvatanja kao nedojebana tinejdzerka koja oce da upise filozofski.

Rat je najvaznija covekova delatnost.

Fišer je imao druge probleme koji nemaju veze sa inteligencijom, i niko se nije bavio njima.

Ja imam IQ 3.5, spadam u 0,0000000000000000000001%

Inteligencija prečesto nosi sobom i nesreću, kajanja i nemir, razaranja...

Ko ti reko ovo?

To ti donosi ljudska priroda. Inteligencija ti pomaze da budes svesniji toga. Inteligencija ti takodje pomaze i da se nosis sa tim.

Ti geniji su poluinteligentni ocu kazem