Prijava

Vidio sam i ja to, mislim od zapada posebno njemacke me nista ne cudi ali mislim da je šuplja

Verujem da je drakonska kazna ako tvoje dete sprda neko dete koje je u tranziciji, i da se takvo ponasanje stimulise ako vide neko dete da je fluid, al sad bas mandatorno da je i meni je kep teeežak.

Verujem da je drakonska kazna ako tvoje dete sprda neko dete koje je u tranziciji, i da se takvo ponasanje stimulise ako vide neko dete da je fluid, al sad bas mandatorno da je i meni je kep teeežak.

jel stvarno mislite da su skole i drustva toliko drugacija od srpskog? posto nisu, u vestima, cak i iz amerike se radi debeli cherry picking, raznih ludaka medju profesorima, roditelja, decom, kojih ima.

velika vecina se ponasa isto kao i vi, verovali vi to ili ne.

ako je ta zena platila kaznu skoli, koja je imala veze sa nekom haljinom, recimo da je moguci scenario: radili sekspira u skoli, u njegovo vreme svi glumci su bili muskarci. nastavnica htela da napravi foru pa kao aj decaci da odglume nesto, evo tebi haljina. neko gastarbajterce reklo, necu ja, posto nije naucilo tekst sto trebalo, nastavnica mu dala dvojku.
onda otislo kuci, reklo kevi dala mi nastavnica dvojku posto nisam hteo da nosim haljinu, bez dodatnog konteksta keva otisla u skolu i popizdela bez da pita o cemu se radi, polomila im projektor i dobila kaznu.

sad na instagramu jadikuje nad svojom sudbinom, dodatno skracujuci kontekst.

tako se prave takve vesti.

(ovo za sekspira nam je profesorka dala u gimnaziji, da glumimo romea i juliju, muski, i bio je jedan od nezboravnijih casova, posto je jebena tragedija napravljena u komediju. nije sve seksualno.)

Većina tih tzv vesti iz zlog i devijantnog zapada se režira, ne bi li tradicionalni Srbin s prezirom pljuno na to i vratio se pravoslavlju, kući i njivi. To se radi planski. Vidi ono, na zapadu sve pederčina i genderfluid, a i sunce ne grije ko naše.

Kurac bato.

Šta znači izraz "cap", kep, nisam u toku a počeli ste da koristite?
Captain?

Cap znači laž. Jer je očito lakše napisati cap nego laž.

Većina tih tzv vesti iz zlog i devijantnog zapada se režira, ne bi li tradicionalni Srbin s prezirom pljuno na to i vratio se pravoslavlju, kući i njivi.

A sto njihovi mediji redovno prenose te bolestine? I oni bi da vrate Srbe pravoslavlju, kuci i njivi?

Nope. I strani i domaći to prenose prvenstveno zbog klikova. Domaćima kao bonus dođe to što inozemstvo izgleda posrano.

Uzmem tel. snimim se kako nešto tvrdim 40 sekundi, podelim, i 200.000 ljudi sutradan razglaba o tome. Nebitno što nisam javna ličnost, ništa ne predstavljam niti prilažem bilo kakav dokaz - niti je, na kraju krajeva, običnom čoveku moguće da proveri moje navode. Ukratko, to je vreme u kom živimo.

Džon Smit (23), uzoran student, dobio posao mašinbravara da može prehraniti porodicu. Nikog ne bole kurac.

Džon Smit (23), narkoman od malena, promenio spol u dinosaura i Soraja ga dodala na Instagram. Broj klikova na naslov over 9000

Uz glavni posao, povremeno jedem leba i od SEO optimizacije. U principu veština kako dospeti do što bolje pozicije na Gugl pretrazi. Sve je algoritam, sve ide na klikove, posećenost i pare od reklama.

Kakva istina, kakvi bakrači.

Cap znači laž. Jer je očito lakše napisati cap nego laž.

Thx cap, you can now fly away

Ovo je npr daleko bolje odradjen spin (toliko dobar da 10% i dalje verujem da nije isključeno kako je ideja dolaska u Krušedol zaista postojala)

https://mitrovica.info/blokiracemo-puteve-sremci-nameravaju-da-sprece-dolazak-homoseksualaca-u-manastir-krusedol/?fbclid=IwAR1Je8szGmyy84aK4UhukD76UWlAQzB3a1LGl15X81i55cNA0ra71TI8QmY

Ajde članak sam po sebi, ali reakcije na fb su od umereno-desničarskih do pobijte ih sonom kiselinom.

Kao čoveku koji je čitao knjige, za razliku od Celta, ovo mi je sad krajnje interesantno. Radi propaganda na obe strane, lgbt je krenuo da pušta probne balone uveliko (naravno) da bi se ispipalo raspoloženje javnosti i omekšao narod raspravama, komentarima, fabrikovanim stavovima itd. Medjutim i kontra strana postupa dosta lucidno sa ovim i sličnim stvarima. Mediji naravno trljaju ruke jer ova tema prodaje, no kako god, htedoh da vas pitam

Šta misli narod vukajljije, kolika je mogućnost da na prajdu dodje do ozbiljnog incidenta?

Tako se naslov članka radi, to je pos'o. Svaki hetero balkanac i vernik će kliknuti da vidi kad će ti pederi izvršiti opsadu manastira. Ili neće ni kliknuti, nego manirima Care, samo pogledati naslov i već krenuti pretiti u komentarima.

U Srbiji je ostalo na narodu i sveštenstvu da se samoorganizuje i brani, kad već država neće.

Tačno vidim horde derpe odreda kako streljaju svakog srbina koji neće da im puši tuki.

Zagrišćeš Srbine, jal jastuk, jal metak.