Podijeli sa Vukajlijašima

1. Mister Džirlo u novom pakiranju. Ovaca ne manjka nikad.

2. Evo objašnjenja članka o tome kako zli zapad tera dečake da budu devojčice. Fejk vest bila, naravno.

https://6yka.com/region/raskrinkana-prevara-srpska-mama-iz-njemacke-je-ruskinja-iz-humanitarnog-centra-u-nisu

3. Ma kep je sig, al sig Šormaz nije taj koji je raskrinkao priču

4. Uglavnom 99% svega je kep, jedino porodica vadi priču kao jedina no cap fr fr institucija

5. Koji supci, mislio sam da bar neka stvarna gastarbajterka laze, a ono nije cak ni to nego ko u titovo vreme bajke kako je na zapadu.

6. Nije Tito bio u svadji sa Zapadom,mesas Tita sa onima koje je drzao SSSR.

7. Brt izgleda ko duvač lepka.

8. Prišao mi juče Hare Krišna jedan, isti ovakav, slično i palamudi.

9. PALAMUDI
    A
    L
    A
    M
    U
    D
    I

10. Ko ce da gleda sat i 50 min ovo jbt mora biti bas poremecen.

11. Malo malo pa melki izbaci klip sa nekim likom koji je odradio Lazarus manevar.

Elem, ne ulazim u to da li ima nečeg neopipljivog, ne znam, ne ulazim ni u to da li je ovo kep zbog vjuova, ili lik s klipa iskreno veruje da je umro pa oživeo, ni to ne znam.

Ali da Melki ima god kompleks i da hoce da zivi vecno, 1/1.

12. i vidim ja gospoda isusa hrista, kaze on meni dodji stanko.ja dodjem kod njega padnem na kolena on mi stavi ruku na glavu i kaze idi tamo....

13. to se sve izdešavalo nakon što si nazalno uneo ono belo u organizam?

14. Zajebano je Melku, #11 na vuki a nije nista ostvario na ovom nebu društvenih mreža kao straja, dnevnjak, nitkov..

Ne znam zašto ali mislim da mu je to greška bila, u nekom prajmu je vukajlija na fejsu imala 300K lajkova a melk je bio tu. To je zicer bio ali dobro

15. A dobro, svakog casa se ocekuje taj roman da izbaci...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.