Podijeli sa Vukajlijašima

1. Još nije kasno, samo nek se mane pokrštavanja puka i vozdizanja sebe u nebesa. Piši knjige, Melke.

2. Zivo me zanima jel neko jebo nesto na osnovu vukajlije, jel bila vukajlija popularna u srbiji tih godina tipa kao sad da si neki afirmisani tiktoker ?

3. Sumnjam da i afirmisani tiktokeri jebu na osnovu toga

4. Jedan roman ne čini proleće. Čiča stanko sjajan, vredi poslušati.

5. mujo legendo, novac i popularnost bilo koje vrste (osim ako si neki cirkuzant) najjaci su afrodizijak za zena znas to

6. Ma znam, al ovo mi je bas neki sirotinjski oblik novca i popularnosti, ne djeluje mi uticajno, ili nisam dovoljno upucen u to

7. Nisi mogao umočiti u Soraju, ali jesi u više brucošica fazon.

8. Zahvaljujuci Ejdusu svi smo imali sta da jebemo na sajtu, njemu slava i hvala

9. Slazem se da jeste ali jbg nisu ni vukajlijasi bili rockstari zato sam uzeo tiktok za primjer jer je to sad popularno

10. Nisi mogao umočiti u Soraju, ali jesi u više brucošica fazon.

Tako sam i mislio

11. Bio je blam, a sad je tetrablam da kažeš da si aktivan autor/forumaš ovde

12. Blam je koristiti rec blam

13. kakav blam? niko normalan više ni ne zna za ovo govno, ako im to kažeš, upitaju te koji je to kurac.

14. Hvala za kresove jer bilo ih je

15. Ti lukcevi kresovi su bili kaizenova intervencija, ne racunam to

16. Ahahahah al zamisli zahvaljujes se za KrEsoVe nekome hababa prejak momenat

17. ...Kad smo kod čika Stanka već, da se primetiti da iz svih ovih ljudi - patrijarh Pavle blaženopočivši, starac Tadej, Gavrilo, Serafim...Izbija jedna ista ozarenost. Svi nose isto osećanje i deluju potpuno isto kada ih pogledaš - nasmejani, lagani, mir i toplina zrače iz njih. To mi je fascinantno, i to je jedino u šta verujem, jer je iskreno. Zaboravili smo nažalost na izreke da su oči ogledalo duše, smeh govor duše, pogledaj čoveku ruke i obuću itd.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.