Podijeli sa Vukajlijašima

1. O Hriste, opet svetosaviše.

2. Melki, neces vaskrsnuti covece. Zelim ti dug zivot i zdravlje, al onog trenutka kad capnes, nema rezurekta jbg

3. Svi mrtvi ce vaskrsnuti na armagedon. Jer kao sto kaze simbol vere:

"Ispovedam jedno krštenje za oproštenje grehova.
    Čekam vaskrsenje mrtvih.
    I život budućeg veka. Amin."

4. To i ako postoji, sig ne postoji u obliku u kom vi mislite

5. U obliku u kom mislimo?

6. Ako nema vaskrsenja jedimo, pijmo jer cemo sutra umreti

7. Melki ti mislis u nekom obliku gde ces ustati kao vladar svih nizih formi od tebe, zato sto si psihopata.

8. Kad si beta u ovome životu, jebga, moraš se nadati idućemu. Ne govorim ovo za Melka i njegov alfa torzo nego za većinu paćenika koji se lože na kraljevstvo nebesko

9. Sad ce da izbaci foru za ovo "nize forme"

10. Jer je predvidljiv i tup, a istovremeno kompleks vise vrednosti.

11. Oduvek me odusevljava imbecilnost tzv ateista. Pazi ovo, ako si u pravu mnogo imas od toga kad nema niceg posle nemas kome da se kurcis, a ako nisi pa hahahaha

Bas treba covek biti glup i to retko da bi bio komuno ateista

12. U to da Bog i zagrobni život postoje nemam nikakve sumnje, naprotiv. Ne znam kako bi Raj trebalo da izgleda, sem da je lišen briga, ambicija, zavisti...Postoji teorija po kom se čovek usavršava kao biće i nakon smrti, u Raju. Ja bih lično voleo da Bog na kraju odluči da poništi i precrta sve grehe, zločine, bezumlja, malodušnost, ateizam...I primi sve ljude u okrilje svoje, od prvog do poslednjeg.

13. Oduvek me odusevljava imbecilnost tzv ateista. Pazi ovo, ako si u pravu mnogo imas od toga kad nema niceg posle nemas kome da se kurcis, a ako nisi pa hahahaha

Bas treba covek biti glup i to retko da bi bio komuno ateista

a sta cemo sa 97% sveta koji nije pravoslavan? oni jadni jos gori debili, mole se, trude da se ponasaju po nekom svom verskom kodeksu, stagod, i na kraju prc, zavrse isto ko ovi smoklja ateisti sto zrtvuju jarca na pun mesec

14. A jel se Bog usavršava? Jel ima on neki upgrade povremeno?

15. Najbolje ce biti kad bombas dodje na red, pa mu kazu "cijeli zivot si navijao za komunjarski klub, mrs u pakao jebo li te Tito"

16. Allahu dragi, kakve budale i jedni i drugi.

17. Ne moze biti oprosteno svima, adamu koji je bio savrsen i trebao ziveti vecno a namerno je pogresio, judi iskariotskom koji je izdao hrista i krao od udovica i sirocadi, hitleru jer je kriv za smrt 50 mil ljudi, titu jer je osnovao zvezdu i partizan, vukajlijasima sto su na okupljanju pobegli i ostavlili leprikona da plati, i tako..

18. Veli takodje da ce u raju vuk i jagnje zajedno pasti, znaci ljubitelji zivotinja kao melk ce sigurno biti u raju, doktor zapata koji je trovao omladinu nazalost ne

19. Ejdus isto ne zbog nekrofilije

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.